Ι. Ξηρογιαννόπουλος: «Τα μέλη του ΣΕΜΑ να βρίσκονται μπροστά από τις εξελίξεις»

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική συζήτηση – Workshop με τίτλο «IDD, GDPR & Μεσίτες Ασφαλίσεων» που διοργάνωσε ο ΣΕΜΑ, προκειμένου να δοθούν μια σειρά από απαντήσεις σε ζητήματα που ανέκυψαν σχετικά με την προσαρμογή των μεσιτών ασφαλίσεων στις αλλαγές που επήλθαν στο θεσμικό περιβάλλον, μετά και την ενσωμάτωση στο εθνικό δίκαιο νέων κοινοτικών κανόνων.

Διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ

Ο πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κ. Γιάννης Ξηρογιαννόπουλος, αναφερόμενος στη διοργάνωση του Workshop, υπογράμμισε ότι «γενικότερη επιδίωξη του Συνδέσμου είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα μέλη του. Η εκδήλωση περί της IDD και του GDPR, αποτέλεσε ένα ακόμη βήμα ώστε ο ΣΕΜΑ να έλθει πιο κοντά στην καθημερινότητα των μεσιτών ασφαλίσεων».

«Θα επιμείνουμε και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με συνέπεια και αυταπάρνηση για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των μελών του ΣΕΜΑ, όπως και για την ουσιαστικότερη προσαρμογή τους στο νέο περιβάλλον, ένα περιβάλλον το οποίο μεταλλάσσεται ταχύτατα, τόσο λόγω των τεχνολογικών εξελίξεων, όσο και των αλλαγών που επέρχονται σε νομοθετικό επίπεδο» δήλωσε ο κ. Ξηρογιαννόπουλος, για να προσθέσει ότι «το μεγάλο στοίχημα του ΣΕΜΑ είναι τα μέλη του να βρίσκονται πάντα μπροστά από τις εξελίξεις».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*