Viktoratou Insurance Brokers Συστήνει νέα εταιρία διαμεσολάβησης

Τους στρατηγικούς της στόχους πέτυχε το 2018 η Viktoratou Insurance Brokers, καταγράφοντας αύξηση 43% στην παραγωγή της αλλά και διευρύνοντας ποιοτικά την ομάδα της με νέους συνεργάτες.

Στην ετήσια εκδήλωση που πραγματοποίησε στα γραφεία της στην Αθήνα στις 6 Φεβρουαρίου 2019, η Στέλλα Βικτωράτου, παρουσία στελεχών της ασφαλιστικής και διαμεσολαβητικής αγοράς αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε και τα θετικά αποτελέσματα που είναι απόρροια τόσο της δομημένης πολιτικής ανάπτυξης της Εταιρείας όσο και της συλλογικής προσπάθειας των συνεργατών.

«Το να βρεθούμε μαζί είναι μία αρχή», ανέφερε δανειζόμενη τη φράση του Henry Ford, «το να παραμείνουμε μαζί συνιστά πρόοδος και το να δουλέψουμε παρέα αποτελεί επιτυχία». Μιλώντας για το 2018 τόνισε ότι ήταν μία εξαιρετικά δημιουργική χρονιά που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της εταιρείας: “Πετύχαμε αύξηση παραγωγής κατά 43% που είναι αποτέλεσμα συνολικής προσπάθειας των συνεργατών μας, της ομάδας του προσωπικού και της καλής μας συνεργασίας με τα στελέχη των εταιριών. Εντάξαμε νέους συνεργάτες στην ομάδα μας και επενδύσαμε σε νέες θέσεις εργασίας.

Πραγματοποιήσαμε εκπαιδευτικά σεμινάρια, ολοκληρώσαμε τις διαδικασίες εναρμόνισης με το νέο κανονισμό GDPR και επενδύσαμε σε νέο βελτιωμένο σύστημα πολυτιμολόγισης, εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της IDD που το παρέχουμε στους συνεργάτες μας. Το 2019 θα είναι ακόμα καλύτερη χρονιά με την εταιρεία μας να έχει ήδη καθιερωθεί σαν αξιόπιστος εταίρος για τους συνεργάτες μας και πολύτιμος σύμβουλος για τους ασφαλισμένους μας. Η εταιρεία μας συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξή της ακολουθωντας πολιτικές που εστιάζουν στο σεβασμό προς του συνεργάτες και τα χαρτοφυλάκιά τους”.

Στο επόμενο διάστημα η Εταιρεία θα ανακοινώσει και τη σύσταση νέας εταιρείας διαμεσολάβησης, που θα φέρει το όνομα «WE» και θα δώσει έμφαση στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Η Viktoratou Insurance, είναι μία εταιρεία που φέρει πάνω από επτά δεκαετίες τεχνογνωσία και εμπειρία στον ασφαλιστικό χώρο, με την κ. Στέλλα Βικτωράτου να αποτελεί την 4η γενιά ασφαλιστών της οικογένειας και τους κ.κ. Ηλία Βικτωράτο και Μαρίκα Βικτωράτου, με πολυετή δραστηριοποίηση στον κλάδο να είναι επικεφαλής στο γραφείο της Άνδρου.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*