Anytime, Interamerican

Anytime Home από την INTERAMERICAN στην Κύπρο

Νέα, πρωτοποριακά και ευέλικτα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας…

H Anytime, έχοντας πλέον ως παρακαταθήκη την εμπειρία της στην ασφάλιση αυτοκινήτου κάνει ένα βήμα μπροστά, εξασφαλίζοντας σε όσους την επιλέγουν ολοκληρωμένες λύσεις και στην ασφάλιση της κατοικίας. Με τα νέα, πρωτοποριακά προγράμματα “Anytime Home”, λανσάρει στην κυπριακή αγορά ένα σύγχρονο ευέλικτο σχέδιο που καλύπτει με επάρκεια και σιγουριά τις ανάγκες ασφάλισης κατοικίας.

Η ασφάλιση κατοικίας στην Anytime περιλαμβάνει τρία προγράμματα ανάλογα με το επίπεδο κάλυψης που επιθυμεί ο πελάτης:

Economic: Καλύπτει το κτίριο ή και το περιεχόμενο της κατοικίας και απευθύνεται σε πελάτες, που είναι είτε ιδιοκτήτες είτε ενοικιαστές κύριας ή εξοχικής κατοικίας και που χρειάζονται μια οικονομική λύση για την  βασική προστασία της περιουσίας τους
Value: Καλύπτει το κτίριο ή και το περιεχόμενο της κατοικίας και απευθύνεται σε πελάτες, που είτε είναι ιδιοκτήτες είτε ενοικιαστές κύριας ή εξοχικής κατοικίας και που χρειάζονται μια προσιτή λύση για την πλήρης προστασία της περιουσίας τους χωρίς να όμως να στερούνται την απαραίτητη ασφάλεια.
Premium: Καλύπτει το κτίριο ή και το περιεχόμενο της κατοικίας και απευθύνεται σε πελάτες, που είτε είναι ιδιοκτήτες είτε ενοικιαστές κύριας ή εξοχικής κατοικίας και που χρειάζονται να ασφαλίσουν το σπίτι τους με την μεγαλύτερη δυνατή προστασία για κάθε κίνδυνο συνδυάζοντας μια οικονομική λύση
Με τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας, η Anytime για ακόμα μία φορά  καινοτομεί αναδεικνύοντας τη σταθερή προσήλωσή της στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και στο όφελος των πελατών της.

Μπείτε τώρα στο www.anytimeonline.com.cy, υπολογίστε τα ασφάλιστρά σας, επιλέξτε το πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας που σας εξυπηρετεί και αγοράστε το συμβόλαιό σας online.

Ένας έξυπνος τρόπος για να πραγματοποιήσετε από μόνοι σας την ασφάλιση της κατοικίας σε λιγότερο από 5 λεπτά!

Περισσότερα στο: https://www.alphanews.live/cyprus/anytime-home-apo-tin-interamerican

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*