Δωρεάν webinar από το insurancewebinars.gr 

«Τύποι συμπεριφοράς και αποτελεσματική επικοινωνία. – Πώς οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές θα καταλάβουνε τι πραγματικά ζητούν οι πελάτες τους;»

Σε μια κοινωνία που η επικοινωνία αντιμετωπίζεται με καχυποψία και που οι πελάτες συχνά δε μπορούν να εκφράσουν πραγματικά τις επιθυμίες τους το insurancewebinars.gr διοργανώνει τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 μια χρήσιμη διαδικτυακή ενημέρωση με θέμα τους τύπους συμπεριφοράς και την αποτελεσματική επικοινωνία και με ιδιαίτερη εστίαση στο πως οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μπορούν να αντιληφθούν ποιες είναι οι επιθυμίες και οι απαιτήσεις των πελατών τους. Εισηγητής και συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Νίκος Σαπουντζής, MBA MSc, Life & Executive Transformation Expert | NLP Trainer.

Το webinar έχει σκοπό να παρουσιάσει τις τεχνικές, τις μεθόδους και τα εργαλεία ανάλυσης σχέσεων και δημιουργίας κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και των πελατών τους. Με το τέλος του webinar, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να αναλύουν και να κατανοούν τους παράγοντες που διαμορφώνουν τη συμπεριφορά των υποψήφιων αλλά και ενεργών πελατών με τη χρήση της συναλλακτικής ανάλυσης.

Μέσω της εισήγησης οι συμμετέχοντες θα αντιληφθούν την αλληλένδετη σχέση που επικρατεί ανάμεσα στην επικοινωνία και την συμπεριφορά και πόσο η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τον εκάστοτε πελάτη μπορεί να αυξήσει τον τομέα των πωλήσεων. Η εστίαση του συγκεκριμένου διαδικτυακού σεμιναρίου στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή καθιστά την παρακολούθησή του χρήσιμη για όλο τον ασφαλιστικό κόσμο.

Το webinar απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Προσφέρεται εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, GROUPAMA Ασφαλιστική, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY, AEGEAN INSURANCE και GLASSDRIVE, και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, ώρες: 18.00 – 19.30.

Πιο συγκεκριμένα, η εισήγηση θα επικεντρωθεί στα:

  • Επικοινωνία και συμπεριφορά – έννοιες και ορισμοί.
  • Διαπροσωπικές Σχέσεις στο χώρο  των ασφαλιστικών πωλήσεων.
  • Τα τρία πρόσωπα του ΕΓΩ. Δομική ανάλυση.
  • Τεχνικές επικοινωνίας με τη χρήση της συναλλακτικής ανάλυσης.

Δηλώσεις συμμετοχής στο insuranceinnovation.gr

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

Ο Νίκος Σαπουντζής είναι Life and Executive Transformation Expert, και εργάζεται επί σειρά ετών με επαγγελματίες, ζευγάρια, οικογένειες και νέους ανθρώπους.

Αξιοποίησε την εκπαίδευση του στις συμπεριφορικές επιστήμες για να βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους στο σχεδιασμό αποτελεσματικών στρατηγικών ζωής, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα.

Ο Νίκος κατέχει τα πτυχία Life Skills Coaching Advanced Diploma, NCFE Life Skills Coaching Advanced Award, IAC – Coaching Masteries Certification I, πτυχίο Οικονομικών Επιστημών, Master in Business Administration, Master in Agricultural Marketing. Είναι πιστοποιημένος Certified Basic Ericksonian Hypnotist και NLP Trainer.

Τα ακαδημαϊκά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν θέματα όπως επιλογή και εκπαίδευση προσωπικού, διαχείριση οργανωσιακής αλλαγής, ανάπτυξη τεχνικών αποτελεσματικής επικοινωνίας, διαχείριση ομάδων, διαχείριση κρίσεων και συγκρούσεων, ανάπτυξη δεξιοτήτων για την διαχείριση του εργασιακού άγχους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*