Τι προστίθεται στο Ερμηνευτικό Λεξικό Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης

Η Επιτροπή Αστικής Ευθύνης και Επαγγελματικών Ευθυνών της ΕΑΕΕ στο πλαίσιο των δράσεων της, έκρινε αναγκαία τη σύνταξη ερμηνευτικών σημειωμάτων για την Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Δικηγόρου και την Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Ιατρού καθώς και για τους όρους «Εφαρμοστέο Δίκαιο», «Δικαιοδοσία» και «Γεωγραφικά Όρια». Τα εν λόγω ερμηνευτικά σημειώματα έχουν ήδη ενταχθεί στο «Ερμηνευτικό Λεξικό Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης» και βρίσκονται στην ιστοσελίδα της ΕΑΕΕ.

Υπενθυμίζεται ότι το «Ερμηνευτικό Λεξικό Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης» έχει αποκλειστικά και μόνον ενημερωτικό και μη δεσμευτικό χαρακτήρα, ενώ στόχος του είναι η προαγωγή του επιστημονικού διαλόγου και η κατά το δυνατόν καλύτερη και συνεχής ενημέρωση ασφαλιστικών εταιριών και ασφαλισμένων. Το «Ερμηνευτικό Λεξικό» εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες έννοιες-επεξηγήσεις και

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στις κυρίες Εύα Βαρουχάκη, Επικεφαλής Νομικής Υπηρεσίας & Διεθνών Σχέσεων (τηλ.: 210 33 34 106, email: varouchaki@eaee.gr) και Μαρία Φαράντου, Νομικό Σύμβουλο (τηλ.: 210 33 34 136, email: mfarantou@eaee.gr).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*