Ευγ. Καφφετζή (Globalnet): Αφήστε τα βάρη πάνω μας

Έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε η κυρία Ευγενία Καφφετζή, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας Globalnet Insurance Brokers, για να επικοινωνήσει με διευθυντικά στελέχη που παραβρέθηκαν στην τελετή απονομής των Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2018, που διοργάνωσαν το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, το επιχειρηματικό και οικονομικό portal, banks.com.gr και η Ethos Awards.

Οι παρευρισκόμενοι παρέλαβαν συσκευασία δώρου που περιείχε ένα βαράκι 1kg και μία επιστολή με τίτλο «Σηκώστε το βάρος των ευθυνών με.. τρόπο!», στην οποία η κυρία Καφφετζή, αναφερόταν στα πλεονεκτήματα της Ασφάλισης Eυθυνών Διοίκησης, που παρέχει η Globalnet.

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρεται:

Μετά από 30 και πλέον χρόνια στον ασφαλιστικό κλάδο, εκπροσωπώντας επιχειρήσεις και οργανισμούς από θέσεις ευθύνης, είμαι σε θέση να γνωρίζω «εκ των έσω» ότι οι ευθυνες των μελών ενός διοικητικού συμβουλίου, ενός οργανισμού ή μιας επιχείρησης, αλλά και των στελεχών αυτής, οι οποίες απορρέουν από την άσκηση των διοικητικών τους καθηκόντων είναι πολλές, ποικίλων μορφών και μπορεί να εγείρουν μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις από τρίτους.

Τα μέλη του Δ.Σ. και οι διευθυντές μιας επιχείρησης, ενδεχομένως υποθέτουν ότι οι εργοδότες τους θα αναλάβουν τα Έξοδα Υπεράσπισης σε περίπτωση αγωγής ή διεξαγωγής έρευνας εναντίον τους, αλλά κάτι τέτοιο μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να μην ισχύει.

Σε αυτή την περίπτωση ο διευθυντής ή το μέλος του Δ.Σ. καλείται να επωμιστεί ο ίδιος τις δαπάνες, οι οποίες συνήθως είναι πολύ υψηλές και το βάρος για τον οικογενειακό του προϋπολογισμό πολλές φορές δυσβάστακτο, με κίνδυνο μείωσης ή και απώλειας της προσωπικής του περιουσίας.

Η Ασφάλιση Ευθυνών Διοίκησης παρέχει ολοκληρωμένη εξ-ασφάλιση σε διευθυντές και στελέχη έναντι απαιτήσεων τρίτων (όπως επίσημες αρχές, πελάτες, μετόχους, προμηθευτές, εργαζόμενους), αμοιβές εξωτερικών συμβούλων για την υπεράσπιση ενός διευθυντή ή στελέχους, αποζημιώσεων, εξώδικων διακανονισμών κ.α.

Επιτρέψτε μου να επικοινωνήσω μαζί σας εντός των επόμενων ημερών προκειμένου να έχουμε μια εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με το θέμα.

Με εκτίμηση

Ευγενία Καφφετζή

Διευθύνουσα Σύμβουλος

Linkedin.com/pub/Eugenia-kaffetzi/36/969/a03/.

 

Σχετικά με την Globalnet

Η Globalnet Insurance Brokers είναι εταιρεία μεσιτείας ασφαλίσεων με κύριους εταίρους και στρατηγικούς συνεργάτες την Εταιρεία Συμμετοχών Ν.Α. Κανελλόπουλος – Χρ. Αδαμαντιάδης Α.Ε. και την ΚΤΕΟHellas.

Η Globalnet Insurance Brokers παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων σε θέματα διαχείρισης κινδύνων, με εξειδίκευση τόσο σε corporate business λοσο και σε “key man insurance”.

Συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελληνικής και Διεθνούς ασφαλιστικής αγοράς με δραστηριότητα σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, η διασφάλιση των συμφερόντων των επιχειρηματικών πελατών και το μετρήσιμο όφελος για αυτούς, αποτελεί στρατηγική προτεραιότητά της.

Η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία στο Risk Management και στο Corporate Business που διαθέτουν τα στελέχη της Globalnet Insurance Brokers, αλλά και η συνεχής επένδυση της εταιρείας στην τεχνολογία και την καινοτομία, αποτελούν τα βασικά συστατικά των παρεχόμενων υπηρεσιών της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Ενδεικτικές παρεχόμενες υπηρεσίες είναι: Risk Management Services, Insurance Broking & Placing, Claims Management & Consulting Services, Private Services (key man insurance), Employee Benefits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*