Σύνταξη Εθνικής: Η προετοιμασία το κλειδί για ένα ασφαλές και άνετο μέλλον

Σε αντίθεση με τις παλαιότερες γενιές, οι νέοι εργαζόμενοι σήμερα έχουν στη διάθεσή τους μια μεγάλη γκάμα επιλογών μεταξύ αποταμιευτικών, ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών προγραμμάτων  δημιουργίας κεφαλαίου από τα χρηματοπιστωτικά/ασφαλιστικά ιδρύματα.

Πλέον, τα επενδυτικά προγράμματα προσφέρουν αυξημένη ευελιξία και ελαστικότητα ως προς το χρονικό πλαίσιο, το επίπεδο των εισφορών, τη διάρκειά τους, ακόμα και τον τρόπο πληρωμής τους και πολλές ακόμα διευκολύνσεις, ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν στις σύγχρονες απαιτήσεις του κοινού. Αντίστοιχα όμως απαιτούν και κατάλληλη ενημέρωση, ώστε η επιλογή που θα κάνει ο ενδιαφερόμενος να είναι η κατάλληλη και να του εξασφαλίζει το απαραίτητο εισόδημα που θα διασφαλίσει το μέλλον του.

Η Εθνική Τράπεζα διαθέτει το «ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ», ένα ξεχωριστό αποταμιευτικό – ασφαλιστικό πρόγραμμα δημιουργίας κεφαλαίου για τη συνταξιοδότηση, που παρέχεται με την εγγύηση της Εθνικής Ασφαλιστικής και ενσωματώνει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, προσφέροντας λύση σε όποιον θέλει να εξασφαλίσει το μέλλον του.

Το πρόγραμμα «Σύνταξη ΕΘΝΙΚΗΣ» προσφέρει ευελιξία σε επίπεδο εισφορών με μηνιαίο ασφάλιστρο που ξεκινά από μόλις €60, ποικιλία στο χρονικό πλαίσιο ολοκλήρωσής του, προαιρετικά τη δυνατότητα αναπροσαρμογής του ασφαλίστρου κατά 3% για περαιτέρω ενίσχυση της σύνταξης, αλλά και ισχυρή ασφαλιστική προστασία για τη διατήρηση του προγράμματος μέχρι τη λήξη του.

Επιπλέον, το πρόγραμμα «Σύνταξη ΕΘΝΙΚΗΣ» παρέχει στους πελάτες δυνατότητα επιλογής του τρόπου καταβολής του κεφαλαίου που θα έχει δημιουργηθεί στη λήξη, είτε εφάπαξ, είτε με τη μορφή ισόβιας μηνιαίας σύνταξης, είτε με τη μορφή μηνιαίας σύνταξης συγκεκριμένης διάρκειας ή συγκεκριμένου ποσού, αλλά και δυνατότητα μεταβίβασης της σύνταξης σε άλλο πρόσωπο.

Η στροφή των νέων σε τέτοια προγράμματα αποτελεί ένα θετικό σημάδι σχετικά με την βελτιωμένη αντίληψή τους για τις μελλοντικές τους ανάγκες, αλλά και τη σπουδαιότητα της επιλογής ενός φορέα εμπιστοσύνης. Πλέον, όλοι έχουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουν ένα ασφαλές μέλλον, κάνοντας τις κατάλληλες επιλογές και τη σωστή προετοιμασία.

Περισσότερες πληροφορίες για το αποταμιευτικό – ασφαλιστικό πρόγραμμα δημιουργίας κεφαλαίου «Σύνταξη ΕΘΝΙΚΗΣ» στο www.nbg.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*