Live το νέο, καινοτόμο website του CEO Clubs από την Generation Y!

Ένα ακόμα εντυπωσιακό και πρωτοποριακό εγχείρημα ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την Generation Y-International eBusiness Experts για το CEO Clubs! Επιστρατεύοντας τις εξειδικευμένες γνώσεις ετών και την τεχνολογική καινοτομία που διαθέτει, η Generation Y ανέλαβε και υλοποίησε την κατασκευή της εταιρικής ιστοσελίδας του παραρτήματος του διεθνούς επιχειρηματικού Οργανισμού CEO Clubs στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, το οποίο είναι πλέον online!

 

Ακολουθώντας τα παγκόσμια trends,  το τμήμα Design της Generation Y δημιούργησε τις συντεταγμένες για ένα καθόλα σύγχρονο site, με μοντέρνα αισθητική βάσει UI/UX και με μία σειρά εύχρηστων  εργαλείων με στόχο την πιο άνετη πλοήγηση του χρήστη.

Τα εργαλεία και οι νέες λειτουργικότητες που προστέθηκαν στο siτε, αφορούν στην επικοινωνία των αξιών και αρχών του Οργανισμού καθώς και στην ενημέρωση του χρήστη για την πλούσια agenda των events που διοργανώνονται από το CEO Clubs,  με τη χρήση εύχρηστου και ευανάγνωστου calendar.

 

Πολύ σημαντικό, επίσης, χαρακτηριστικό του https://www.ceoclubsgreece.org/ είναι το «members area», το οποίο διευκολύνει τα μέλη να έχουν άμεση και στοχευμένη ενημέρωση στα θέματα που τους απασχολούν και τους δίνει την δυνατότητα να διαχειρίζονται το προφίλ τους μέσα στη σελίδα του CEO Clubs, με photo & video gallery, προσωπικά στοιχεία, παρουσίαση της εταιρίας τους κ.ο.κ.

 

Ο επιχειρηματικός Οργανισμός CEO Clubs είναι μία από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες ενώσεις διευθυντικών στελεχών και επιχειρηματιών παγκοσμίως, ο οποίος προσφέρει ένα μοναδικό δίκτυο επαφών στις επιχειρήσεις, εκπαιδεύοντας τους ηγέτες τους μέσα σε ένα κλίμα φιλίας και ένα περιβάλλον έμπνευσης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής και της επιχείρησής τους.

 

Σ’ αυτό το πλαίσιο διαρκούς εξέλιξης και βελτίωσης, το καλαίσθητο, εύχρηστο και εξαιρετικά λειτουργικό νέο site του οργανισμού από την Generation αποτελεί το ιδανικότερο εφαλτήριο για την ολική ψηφιακή του μεταμόρφωση!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*