Carglass®: Στην ψηφιακή εποχή με νέα ιστοσελίδα

Την νέα της ιστοσελίδα ανακοίνωσε σήμερα η Carglass®  στον ίδιο διαδικτυακό τόπο που οι πελάτες  γνωρίζουν, το carglass.gr. Το έργο αυτό αντικατοπτρίζει την γενικότερη ανανέωση της εταιρείας σε θέματα που αφορούν στον ψηφιακό της μετασχηματισμό και τη συνεχή διεύρυνση και βελτίωση της διακαναλικής εξυπηρέτησης.

Η νέα ιστοσελίδα συνάδει απόλυτα με τις τελευταίες τάσεις και απαιτήσεις της αγοράς με στόχο τη βελτιστοποίηση του UX (User Experience). Το carlass.gr προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να περιηγηθούν σε ένα φιλικό περιβάλλον, όπου βρίσκονται διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες, τις τρέχουσες προσφορές καθώς και τα τελευταία νέα της Carglass®.

Παράλληλα, συγκεντρώνοντας όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες κάτω από την ίδια ιστοσελίδα, ο χρήστης μπορεί να κλείσει το ραντεβού του για την επισκευή ή την αντικατάσταση κρυστάλλου του οχήματός του σε μόλις 2’, μέσω του αναδιαμορφωμένου και πιο εύχρηστου Online Booking. Οι επιλογές του επισκέπτη πλέον οπτικοποιούνται σε όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό επίπεδο, με στόχο την σωστή αναγνώριση ανταλλακτικού, ενώ ταυτόχρονα, διαθέσιμες παραμένουν οι λειτουργίες του live webchat και η ανάρτηση αξιολογήσεων των πελατών σχετικά με τις υπηρεσίες που έλαβαν από την Carglass®.

Ταυτόχρονα, η νέα ιστοσελίδα προσφέρει μια συνεχή και ομαλή μετάβαση από την οθόνη του υπολογιστή, σε αυτή του κινητού, διαμορφώνοντας αντίστοιχα το περιεχόμενο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται απόλυτα σε συσκευές κάθε είδους και μεγέθους. Τέλος, διασφαλίζεται η ασφάλειά των δεδομένων του χρήστη έχοντας διαμορφώσει κατάλληλα την τεχνική υποδομή στα πρότυπα που ορίζει ο νέος Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων.

Η ικανοποίηση του πελάτη και η θετική και ομαλή εμπειρία του μέσα από την ιστοσελίδα αποτελεί για την Carglass® βασική επιδίωξη. Το σημαντικό αυτό έργο είναι ακόμα ένα καθοριστικό βήμα προς τον συνολικό Ψηφιακό Μετασχηματισμό της εταιρείας, ο οποίος εξελίσσεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*