Η Εριφύλη Σχοινά νέα Οικονομική Διευθύντρια της Xerox Hellas

Η Xerox Hellas ανακοίνωσε την τοποθέτηση της Εριφύλης Σχοινά στη θέση της Οικονομικής Διευθύντριας της εταιρείας.

Στο νέο της ρόλο θα είναι υπεύθυνη για τον οικονομικό σχεδιασμό, την ανάλυση των αποτελεσμάτων, τη διαχείριση συμβάσεων μίσθωσης & συντήρησης, καθώς και την επίβλεψη του Λογιστηρίου και του Τμήματος Μηχανοργάνωσης.

Η Εριφύλη Σχοινά ξεκίνησε την καριέρα της στον τραπεζικό τομέα και έγινε γρήγορα μέλος της οικογένειας της Xerox. Μετρά ήδη είκοσι χρόνια παρουσίας στο Οικονομικό τμήμα της εταιρείας ως υπεύθυνη Διαχείρισης Πελατών & Μισθώσεων, Εσόδων Συντήρησης, Εσωτερικού Ελέγχου & Διαχείρισης Κινδύνων.

«Θα ήθελα να συγχαρώ την Εριφύλη για την ανάληψη αυτής της κρίσιμης θέσης και να της ευχηθώ κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα» δήλωσε ο Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas. «Η Εριφύλη διαδραμάτισε έναν πολύ θετικό ρόλο στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας ως τώρα και είμαι βέβαιος ότι και από το νέο της πόστο θα συνεχίσει να αποτελεί μια σταθερή αξία για τη Xerox».

Η Εριφύλη αντικαθιστά τον Κανέλλο Κανελλόπουλο, ο οποίος μετά από 25 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη Xerox αποχωρεί από την εταιρεία για να επιδιώξει νέα ενδιαφέροντα..

Η Εριφύλη Σχοινά είναι απόφοιτος του Deree College και του Πανεπιστημίου Strathclyde στη Γλασκώβη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*