Ο Π. Δήμου νέος Διευθυντής Πωλήσεων στη Eurolife ERB

Με βασικό στόχο να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ηγετική της θέση στην ασφαλιστική αγορά, η Eurolife ERB καλωσορίζει στο στελεχιακό της δυναμικό τον κ. Παναγιώτη Δήμου, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων της εταιρείας.

Από τη θέση αυτή, ο Παναγιώτης Δήμου θα συμμετάσχει ενεργά στην ανάπτυξη της Eurolife ERB, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας δράσεις για την ενίσχυση των σχέσεων της εταιρείας με τα δίκτυα πωλήσεων. Ο Παναγιώτης Δήμου διαθέτει πολυετή και σημαντική εμπειρία στον ασφαλιστικό χώρο.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας, έχει αναλάβει ποικίλες θέσεις ευθύνης, ενώ τα πέντε τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Γενικών Ασφαλίσεων των Ανεξάρτητων Δικτύων σε πολυεθνική ασφαλιστική εταιρεία.

Ο κ. Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της Eurolife ERB, δήλωσε σχετικά: «Η προσθήκη του Παναγιώτη Δήμου στη Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων ενισχύει περαιτέρω την ομάδα μας με ένα έμπειρο στέλεχος που, με την τεχνογνωσία και την κατάρτισή του, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων της Eurolife ERB. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα να τον καλωσορίζω στο δυναμικό μας».

Από την πλευρά του, ο κ. Παναγιώτης Δήμου σημείωσε: «Είναι τιμή για εμένα να αναλαμβάνω μια τόσο σημαντική θέση, σε μια εταιρεία που πρωταγωνιστεί σταθερά στις εξελίξεις του ασφαλιστικού κλάδου όλα αυτά τα χρόνια. Η πληρότητα των προϊόντων της, σε όλους τους κλάδους, είναι το καλύτερο εχέγγυο για την περαιτέρω ανάπτυξη και την ισχυρότερη παρουσία της στην Ελλάδα. Από τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων, θα συμμετάσχω κι εγώ στην εξέλιξη της Eurolife ERB και στην επίτευξη των στόχων της».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*