Minetta: Νέα υπηρεσία για τους συνεργάτες

Νέα υπηρεσία τιμολόγησης M.A.C.I.S. (MINETTA Artificial Intelligence Core Innovative Services) στο online σύστημα των συνεργατών.

 Την νέα υπηρεσία τιμολόγησης M.A.C.I.S. (MINETTA Artificial Intelligence Core Innovative Services) στο online σύστημα της Εταιρείας διαθέτει η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική στους συνεργάτες της από την αρχή του έτους.

Την εφαρμογή ανέπτυξε το Τμήμα Πληροφορικής της ΜΙΝΕΤΤΑ αξιοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) και χρησιμοποιώντας «έξυπνους» αλγόριθμους (Machine Learning).

Με τη χρήση του M.A.C.I.S. οι συνεργαζόμενοι με την Εταιρεία ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, μπορούν να προχωρούν στην τιμολόγηση οχημάτων, απλά και γρήγορα, ανεβάζοντας στο σύστημα ένα σχετικό με το όχημα έγγραφο (π.χ. άδεια κυκλοφορίας) ή  μια φωτογραφία του οχήματος. Το σύστημα στη συνέχεια συμπληρώνει αυτόματα τα σχετικά στοιχεία και οι χρήστες επωφελούνται ελαχιστοποιώντας τον απαιτούμενο χρόνο για την τιμολόγηση.

Στην σύντομη αυτή διαδικασία βοηθός τους είναι ένα ρομποτάκι το οποίο τους καθοδηγεί, ενώ σημειώνεται ότι και ο προϋπάρχων τρόπος τιμολόγησης παραμένει ενεργός και διαθέσιμος στο σύστημα.

Βασική προτεραιότητα της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, στο πλαίσιο της οποίας εντάσσεται και η δημιουργία του M.A.C.I.S., παραμένει η παροχή χρήσιμων εργαλείων στους συνεργάτες μας με στόχο την απλοποίηση των καθημερινών εργασιών τους αλλά και την αρωγή στην ενίσχυση της παραγωγής τους.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*