H Ασφάλεια Κατοικίας Allianz γίνεται πιο προσιτή από ποτέ

Δουλεύουμε σκληρά για να διατηρήσουμε ένα όμορφο σπίτι και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι, εάν κάτι συμβεί, η Allianz θα είναι εκεί για να μας βοηθήσει, να επαναφέρουμε τα πράγματα στην κατάσταση που ήταν πριν το συμβάν. Έχοντας τη σωστή ασφαλιστική κάλυψη για το σπίτι μας, απολαμβάνουμε τη ζωή που μας αξίζει.
Τα πακέτα ασφάλειας σπιτιού All House είναι πρωτοποριακά προγράμματα που σχεδιάσαμε, έχοντας προβλέψει όλες τις ενδεχόμενες ζημιές που μπορούν να προκύψουν στο σπίτι μας. Έτσι, μπορούμε  να απολαμβάνουμε την ηρεμία που επιθυμούμε, είτε σαν ιδιοκτήτες, είτε σαν ενοικιαστές.
Δείτε παρακάτω τις λύσεις ασφάλειας σπιτιού που σας προσφέρουμε και βρείτε αυτήν που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας. Διαβάστε τις καλύψεις που παρέχονται σε κάθε πρόγραμμα και επικοινωνήστε σήμερα με τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή με το Kέντρο Επικοινωνίας για να μάθετε περισσότερα!

All House Master

Αποτελεί ένα πλήρες πακέτο ασφάλειας σπιτιού, σχεδιασμένο να παρέχει ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη μέσα από μια μοναδική σειρά επιλογών, συνδυασμών καλύψεων και εκπτώσεων. Απευθύνεται σε εσάς που επιθυμείτε τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία για το σπίτι σας.

All House Basic

Αποτελεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που προβλέπει τις βασικές ενδεχόμενες ζημιές, που μπορεί να προκύψουν στο σπίτι σας. Απευθύνεται σε εσάς που αναζητάτε μια προσιτή λύση για την προστασία της κατοικίας σας χωρίς όμως να στερηθείτε την απαραίτητη ασφάλεια.

Ασφάλεια Κατοικίας Δανειοληπτών

Το πρόγραμμα Δανειοληπτών απευθύνεται σε εσάς που ενδιαφέρεστε να προστατέψετε την ενυπόθηκη κατοικία σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Περιλαμβάνει τις βασικότερες καλύψεις συμπεριλαμβανομένης σε αυτές την κάλυψη του Σεισμού.
Διαβάστε επίσης:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*