Ασπίς Πρόνοια: Σε εξέλιξη οι πληρωμές

Σε εξέλιξη βρίσκεται η  διαδικασία προσωρινής διανομής των εταιρειών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και COMMERCIAL VALUE AAΕ  θα είναι έως ότου καταβληθεί, στο σύνολο των πιστοποιημένων δικαιούχων, το ποσό των προσωρινών διανομών, για το οποίο έχει διατηρηθεί απόθεμα. Οι καταβολές των ποσών στους δικαιούχους θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ακολουθώντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης – επαλήθευσης.

Οι τελευταίες διανομές πραγματοποιήθηκαν στις 18 Δεκεμβρίου 2018  για 439 επιπλέον συμβόλαια συνολικά και συγκεκριμένα 334 για την    ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ (πατήστε εδώ για να δείτε τα συμβόλαια) και 105 για την COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ (πατήστε εδώ για να δείτε τα συμβόλαια). Με  βάση τη διαδικασία αυτή δόθηκαν την 18 Δεκεμβρίου 2018 εντολές πληρωμής στις πληρώτριες τράπεζες για την καταβολή του ποσού των προσωρινών διανομών των δικαιούχων

Εως και την 30 Οκτωβρίου 2018, ολοκληρώθηκε η διαδικασία για 43.207 συμβόλαια εκ των οποίων 26.814 αφορούν στην ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και 16.393 στην COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*