Η Travelport προσφέρει ταξιδιωτική ασφάλεια σε Ελλάδα και Κύπρο

H Travelport ανακοίνωσε ότι είναι διαθέσιμη η ταξιδιωτική ασφάλεια μέσω του νέου plugin Τravelport Smartpoint. Όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία έχουν τώρα τη δυνατότητα να ασφαλίσουν τους ταξιδιώτες τους μέσω της Lloyds Insurance. To καινοτόμο plugin, γνωστό ως TiBi, αναπτύχθηκε από τη γαλλική εταιρεία Inbsys International Ltd, που ανήκει στο δίκτυο της Travelport.

O Λεωνίδας Ζώτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Travelport, δήλωσε: «Η Travelport είναι στην ευχάριστη θέση να ενσωματώσει μια ασφαλιστική λύση στο Travelport Smartpoint SDK. Η σημερινή ανακοίνωση αποδεικνύει τη σημασία της δέσμευσης της Travelport για μια ανοιχτή πλατφόρμα που επιτρέπει στα πιο λαμπρά ταλέντα από όλο τον κόσμο να δημιουργήσουν εργαλεία, για να αντιμετωπίζουν τις ανεκπλήρωτες ανάγκες της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας».

Ο κ. Ζώτος πρόσθεσε: «Η ασφάλιση Lloyds μπορεί να προσεγγίσει περισσότερους επιβάτες, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες μπορούν να προσφέρουν μια πιο αποτελεσματική υπηρεσία end-to-end για τους πελάτες τους και ως εκ τούτου και οι δύο θα αυξήσουν τα έσοδά τους. Η νέα εφαρμογή είναι ένα βήμα μπροστά. Η ασφάλιση είναι ένα σημαντικό μέρος του ταξιδιού κάθε ταξιδιώτη και πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους».

Ο Dario Cham, Γενικός Διευθυντής της Inbsys International, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμπεριλάβουμε το περιεχόμενο της Lloyds Insurance στη λύση TiBi. Η συνεργασία μας με την Travelport θα μας επιτρέψει να προσεγγίσουμε πολλούς νέους πελάτες που κάνουν κράτηση μέσω ταξιδιωτικών γραφείων. Είναι θαυμάσιο να ανήκεις στο δίκτυο της Travelport, το οποίο μας δίνει πρόσβαση σε σημαντικές ταξιδιωτικές εταιρείες. Χάρη σε αυτή την συνεργασία, είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε το νέο plugin, που ελπίζουμε να ωφελήσει και τους πράκτορες και τους ταξιδιώτες, αλλά και να βοηθήσει στην επέκταση της επιχείρησής μας».

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή επισκεφτείτε το: www.travelportmarketplace.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*