Η Eurolife ανοίγει διάλογο με το Δίκτυο Συνεργατών

Η Eurolife ERB, θέλοντας να αναβαθμίζει συνεχώς τον τρόπο επικοινωνίας και επαφής με το δίκτυο συνεργατών της, έχει δημιουργήσει από το 2017 το Sales Advisory Board, ένα όργανο ανταλλαγής γνώσης, απόψεων και ιδεών. Στην ουσία, πρόκειται για μια συνάντηση, στην οποία συμμετέχουν στελέχη της εταιρείας και συνεργάτες της, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάζονται και αναλύονται τάσεις και εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο. Το τελευταίο Sales Advisory Board του 2018 διοργανώθηκε πρόσφατα στους εξαιρετικούς χώρους του Τατόι Club.

Με το Sales Advisory Board, η Eurolife ERB ανοίγει το διάλογο με τους συνεργάτες της, δίνοντάς τους το βήμα να αναφερθούν σε ζητήματα που τους απασχολούν καθημερινά και επιδρούν στο έργο και το ρόλο τους. Οι αυστηρά επιλεγμένοι παραγωγικοί συνεργάτες της εταιρείας έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τις ανάγκες, τους προβληματισμούς και τις ιδέες τους – και από τη συζήτηση αυτή προκύπτουν ενδιαφέροντα και ουσιαστικά insights, με τάσεις και πληροφορίες απευθείας από την αγορά. Για τη Eurolife ERB, το Sales Advisory Board είναι ένα εργαλείο γνώσης, η οποία αξιοποιείται για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, υπηρεσιών και τεχνολογιών, προς όφελος τόσο των συνεργατών, όσο και του τελικού πελάτη.

Η τακτική επικοινωνία με το δίκτυο συνεργατών είναι καθοριστικής σημασίας για τη Eurolife ERB, καθώς ο ανοιχτός διάλογος μαζί τους αφενός αναβαθμίζει το επίπεδο της σχέσης τους, αφετέρου λειτουργεί ως πολύτιμο εργαλείο για την μετατροπή της πληροφορίας σε πρωτοβουλίες και έργα που θα βελτιώνουν το έργο και το ρόλο τους. Η Eurolife ERB, με το Sales Advisory Board, επιδιώκει τη συχνή επαφή με τους συνεργάτες της, προκειμένου να αντιλαμβάνεται όσα τους απασχολούν και να αναπτύσσει νέες καινοτόμες λύσεις, προς διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*