ERGO, επιγραφή, πρόσοψη κτιρίου

Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας: Έργο θετικό από το ανθρώπινο δυναμικό της ERGO

Ξεπέρασε τις προσδοκίες για άλλη μια φορά η συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού της ERGO στην Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας που οργάνωσε πρόσφατα η εταιρεία.

Η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας -που έχει γίνει πλέον θεσμός στην ERGO, καθώς πραγματοποιείται ανελλιπώς 2 φορές τον χρόνο- έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των εργαζομένων και των οικογενειών τους, αλλά κυρίως των συνανθρώπων μας.

Ημέρα Εθελοντική Αιμοδοσίας ERGOΣτην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα εκδηλώσεων της εταιρείας, η κινητή μονάδα του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αλεξάνδρα ανέλαβε την υλοποίηση της εθελοντικής αιμοδοσίας για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της ERGO.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, με τη συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού σε δράσεις εθελοντισμού ενισχύεται το ομαδικό πνεύμα και η δέσμευση για έναν κοινό σκοπό όχι μόνο σε επαγγελματικά, αλλά και σε κοινωνικά θέματα. Επιπλέον επιβεβαιώνεται η υιοθέτηση των εταιρικών αξιών και η τήρηση της δέσμευσης όλης της εταιρείας να ενεργεί με γνώμονα την κοινωνική υπευθυνότητα.

Με αφορμή τη δράση αυτή η υπεύθυνη διοργάνωσης της Ημέρας Εθελοντικής Αιμοδοσίας και μέλος της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού Παναγιώτα Σταμούλη δήλωσε: «Η συμμετοχή έχει γίνει πλέον συνείδηση στους εργαζομένους μας, οι οποίοι με την ενεργή συνεισφορά τους αποδεικνύουν έμπρακτα ότι και σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης η ERGO είναι μια ομάδα. Η διάθεση μονάδων αίματος στις περιπτώσεις που κληθήκαμε να βοηθήσουμε ήταν άμεση και παροτρύνουμε συνεχώς το ανθρώπινο δυναμικό μας να συμμετέχει σε αυτό το Έργο Ζωής για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*