Groupama, συγκέντρωση τροφίμων για τα Παιδικά Χωριά SOS

Groupama Ασφαλιστική: Kοντά στα Παιδικά Χωριά SOS και αυτά τα Χριστούγεννα

Για ακόμα μια χρονιά η Groupama Ασφαλιστική υποστηρίζει το έργο των Παιδικών Χωριών SOS, με μια χριστουγεννιάτικη πρωτοβουλία των εργαζομένων της.

Το προσωπικό της εταιρείας συγκέντρωσε μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των οικογενειών των Παιδικών Χωριών SOS ενόψει των εορτών. Στη συνέχεια, η Διοίκηση της Groupama Ασφαλιστικής διπλασίασε -συμβολικά- την ποσότητα που συγκεντρώθηκε, όπως κάνει κάθε χρόνο, στέλνοντας το μήνυμα της διαχρονικής υποστήριξης ενός οργανισμού που έχει ως αποστολή να βοηθάει ευάλωτες κοινωνικές ομάδες σε δύσκολες εποχές.

«Με αυτή την ενέργεια», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «η οικογένεια της Groupama Ασφαλιστικής θέλησε να χαρίσει στιγμές αισιοδοξίας στα Παιδικά Χωριά SOS, συμβάλλοντας στη δημιουργία εορταστικού κλίματος στα σπιτικά τους, που τόσο ανάγκη έχουν αυτά τα παιδιά».

Συμπληρώνοντας 10 χρόνια συνεχή και ανιδιοτελή ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS, η Groupama Ασφαλιστική δηλώνει ότι θα συνεχίσει να υλοποιεί προγράμματα Κοινωνικής Υπευθυνότητας για τον συγκεκριμένο οργανισμό, με στόχο να στηρίξει διαχρονικά το σημαντικό του έργο.                                       

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*