Ρεπόρτερ με μαγνητοφωνάκι και μικρόφωνα σημειώνει

Ευχαριστούμε πολύ για την… παλιά πρόσκληση

Την «τιμή» έκανε στους δημοσιογράφους να τους προσκαλέσει στην Ημερίδα που διοργανώνει στις 7/12 η Αριστοτέλους, μετά την αποδοκιμασία για την «παράλειψή» της.

Ήταν απόγευμα Τετάρτης 5 Δεκεμβρίου όταν άρχισαν να καταφθάνουν ηλεκτρονικά τα σχετικά μηνύματα στους διαπιστευμένους συντάκτες στο υπουργείο Υγείας. Μόνο που η πρόσκληση πρόδωσε την πραγματική πρόθεση των διοργανωτών.

Όπως μπορεί κανείς να δει, στο κάτω μέρος της πρόσκλησης αναγράφεται ξεκάθαρα πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις… 23 Νοεμβρίου!

Επιβεβαιώνεται, δηλαδή, ότι ο αποκλεισμός του τύπου από τη συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν στις προθέσεις  του υπουργείου Υγείας.

Με άλλα λόγια, αν δεν είχε αποκαλυφθεί η εν λόγω μεθόδευση από το Virus, η συζήτηση για τη μεταρρύθμιση στο χώρο της πρωτοβάθμιας περίθαλψης θα γίνονταν όντως «εν κρυπτώ».

Ελπίζουμε τουλάχιστον οι ιθύνοντες αυτής της παρωδίας να φροντίσουν να μας εξασφαλίσουν μια θέση και να μη μας αναγκάσουν να κρατάμε σημειώσεις στο πόδι, ώστε να μπορέσουμε με τη σειρά μας να ενημερώσουμε ορθά την κοινή γνώμη για το μέλλον της ΠΦΥ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*