Κάτι καλό συμβαίνει με την ΑΧΑ Ασφαλιστική

Πολλοί μέχρι σήμερα ‘ζήλευαν’ την παραγωγή των ‘διπλανών’ και αντί να κάτσουν να επινοήσουν τρόπους θεμιτούς να αυξήσουν τα μερίδια τους και την παραγωγή τους με τις δικές τους δυνάμεις, και με αυτό που ήξεραν να κάνουν καλά και σωστά, φρόντιζαν να βρίσκουν τρόπους να υφαρπάζουν μέρος από τα μερίδια των άλλων, και ας ήξεραν ότι θα είχαν τα μερίδια αυτά ημερομηνία λήξης.

Κατά καιρούς το ακούγαμε από την αγορα, ότι ο κλάδος πρέπει να στραφεί σε νέες αγορές, να δει τις νέες ανάγκες, να φύγει από το αυτοκίνητο.

Βέβαια, με την κρίση και την οικονομική δυσπραγία των τελευταίων ετών δύσκολα κάποιος θα έκανε ασφάλεια ζωής, δύσκολα θα έριχνε χρήματα σε επενδύσεις. Την πρόθεση την είχε, τις ανάγκες τις αναγνώριζε, τα χρήματα δεν είχε.

Ομως, ο τουρισμός είχε και θα έχει χρήμα, υπό σωστές προϋποθέσεις, θα μπορούσαμε να πούμε και με την διασφάλιση των Ασφαλιστικών Εταιρειών. Αλλωστε σε τόσα πεδία μπορούν οι ασφαλιστικες να μπουν και να συνθέσουν χαρτοφυλάκιο.

Εδώ, λοιπόν έχουμε να παρατηρήσουμε μία κίνηση της ΑΧΑ που μόνο καλά αποτέλεσματα μπορεί να φέρει για όλους.

Είδαμε και στην συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε το ΞΕΕ αλλά και τώρα κατά την διοργάνωση ότι η ΑΧΑ Ασφαλιστική μαζί με την Εθνική Τράπεζα διετέλεσαν Αργυροί Χορηγοί του του 2nd International Hospitality Forum. 

Η κίνηση αυτή μάλλον στρατηγικής σημασίας φαίνεται να είναι.

Λέτε να δούμε και συμφωνίες στο μέλλον;

Η ΑΧΑ πάντως τον τουρισμό και τα ξενοδοχεί τα έχει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*