Τα ”Oops” της ΕΑΕΕ (video)

Με αφορμή την Ημέρα Ασφάλισης στις 11/11 και στο πλαίσιο της αποστολής της, η Ένωση επιμελήθηκε μια νέα, φρέσκια και διαφορετική καμπάνια για την ανάδειξη της αξίας της ασφάλισης.

Διαχρονικά η Ένωση επιλέγει την ευαισθητοποίηση του κοινού με έξυπνα μηνύματα που δεν τρομάζουν αλλά προσφέρουν αφορμή για γόνιμο προβληματισμό. Η νέα καμπάνια είναι πιστή σε αυτό το πνεύμα, ταυτόχρονα όμως προσφέρει μια καινούρια οπτική σε επίπεδο κεντρικής ιδέας  και υλοποίησης.

Κεντρικό θέμα της καμπάνιας είναι τα απρόβλεπτα γεγονότα που δημιουργούν τις δικές τους ανατροπές στην πορεία της ζωής μας. Μόνο που εδώ τα απρόοπτα παίρνουν σάρκα και οστά μπροστά στα μάτια μας. Γίνονται οι ήρωες των ιστοριών μας, η φυλή των Oops!

Τι είναι αυτή η φυλή; Μικρά χαριτωμένα αλλά και αδέξια πλασματάκια, που χωρίς να το θέλουν δημιουργούν γύρω τους απρόβλεπτες εξελίξεις. Χωρίς καν να το καταλάβουν, προκαλούν τρακαρίσματα στο δρόμο, γερά κρυολογήματα ή απώλεια εισοδήματος στους γείτονες, μέχρι και σεισμούς!

Ο θεατής αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε θα συναντήσουμε μπροστά μας τα Oops και τις ανατροπές που προκαλούν. Γιατί εμείς δεν έχουμε αντιληφθεί μέχρι σήμερα την ύπαρξή τους, αυτά όμως βρίσκονται γύρω μας και ανά πάσα στιγμή μπορούν να μας κάνουν να αναφωνήσουμε… “Oops!”.

Η νέα καμπάνια βασίζεται σε τεχνική 3d animation. Με υπογραφή και κεντρικό μήνυμα το motto της Ένωσης, Ασφαλίζω σημαίνει φροντίζω.

Ο κόσμος των αξιαγάπητων Oops! αποκαλύπτεται στο κοινό με 4 video που το καθένα εστιάζει σε μια διαφορετική κατηγορία ασφάλισης: σεισμό, αυτοκίνητο, σύνταξη, υγεία. Τα video θα προβληθούν σε Facebook και YouTube, ενώ η καμπάνια θα υποστηριχθεί και με άλλα μέσα και ενέργειες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*