Παιδικό πρόγραμμα από την ΑΧΑ Ασφαλιστική

Το πρόγραμμα Παιδικό της εταιρίας, προσφέρει εγγυημένη ασφάλιση και ολοκληρώνει το σκοπό του, ακόμα και αν απρόβλεπτα γεγονότα εμποδίζουν τον πελάτη να συνεχίσει τη χρηματοδότηση του. 

Σε περίπτωση απώλειας ζωής η μόνιμης ολικής ανικανότητας, για εργασία, από οποιαδήποτε αιτία, η AXA απαλλάσσει τον πελάτη από την καταβολή των ασφαλίστρων και εγγυάται την πλήρη ισχύ και ομαλή συνέχιση του ασφαλιστικού προγράμματος του παιδιού.

Με τις εφάπαξ καταβολές ασφαλίστρου, ο πελάτης μπορεί ανά πάσα χρονική στιγμή, να προσθέτει στον λογαριασμό του οποιοδήποτε διαθέσιμο ποσό, αυξάνοντας ανάλογα την επένδυσή του.

Σύμφωνα με την εταιρία είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο με βάση τις ανάγκες του παιδιού και στα μέτρα του πελάτη. Ειδικότερα, τo Πρόγραμμα Παιδικό έχει σχεδιασθεί έτσι, ώστε όχι μόνο να καλύπτει τις ανάγκες του παιδιού σε κάθε στάδιο της ζωής του, αλλά και να προσαρμόζεται και στις δυνατότητες του πελάτη που καθορίζει σύμφωνα με τις δικές του επιθυμίες, τη διάρκεια, τα ασφάλιστρα και τον τρόπο καταβολής τους.

Εξασφαλίζει το παιδί από την γέννηση του και του παρέχει κεφαλαίο για σπουδές, επαγγελματική και οικογενειακή αποκατάσταση. Από την άλλη πλευρά, καταβάλλοντας ο συμβαλλόμενος, τα ασφάλιστρα μέχρι την ενηλικίωσή του παιδιού, του προσφέρει ένα σίγουρο στήριγμα, στο οποίο μπορεί να υπολογίζει για όλη του τη ζωή.

Επίσης, συνδυάζοντας στο πρόγραμμα την κάλυψη Προστασίας Ασφαλίστρου Ανηλίκου, σε περίπτωση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας ή απώλειας ζωής του συμβαλλόμενου, η AXA εγγυάται και αναλαμβάνει για λογαριασμό του, την εξόφληση των ασφαλίστρων του ανηλίκου μέχρι την λήξη του ασφαλιστηρίου.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα Παιδικό της AXA προσφέρει: 

– Κεφαλαία για σπουδές ή για επαγγελματική αποκατάσταση

– Δυνατότητα ενίσχυσης του προγράμματος με εφάπαξ καταβολές ασφάλιστρου

– Πλήρη ετήσια ενημέρωση για την εξέλιξη του Αποταμιευτικού Λογαριασμού

– Δυνατότητα τιμαριθμικής αναπροσαρμογής των παροχών

– Ελάχιστο εγγυημένο επιτόκιο 3,35%

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*