Τα παιδικά προγράμματα καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες του παιδιού

Κωνσταντίνος Ταραβίρας
Συντονιστής Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Εθνική Ασφαλιστική

Είναι προφανές ότι η αξία των παιδικών προγραμμάτων είναι μεγάλη, μια και το πιο σημαντικό μέλημα για μια οικογένεια, από τη στιγμή που τα παιδιά έρθουν στη ζωή, είναι η εξασφάλιση για το μέλλον τους: οι σπουδές, η στέγαση, η μελλοντική επαγγελματική δραστηριότητα, η υποστήριξη που γενικά θα χρειαστούν ως ενήλικες, και βέβαια η φροντίδα για την προστασία της υγείας τους.
 
Τα παιδικά προγράμματα λοιπόν έρχονται ακριβώς να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες του παιδιού, σε κάποιες φάσεις της ζωής του. Αλλά η μεγάλη σπουδαιότητα και ταυτόχρονα αναγκαιότητα αγοράς ενός παιδικού προγράμματος, φαίνεται και από το γεγονός ότι τα προγράμματα αυτά παρέχουν εξασφάλιση των παιδιών, ακόμα και σε περίπτωση που τα δεδομένα στη ζωή του γονέα ή του συγγενή αλλάξουν από ατυχή περιστατικά υγείας ή μοιραία γεγονότα, που δεν θα επέτρεπαν τη συνέχιση της πληρωμής ασφαλίστρων. 

Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί η φοροαπαλλαγή του συμβαλλόμενου γονέα ή συγγενή, σε συνδυασμό με τις ήδη καλές αποδόσεις των προϊόντων αυτών, στο πλαίσιο της σημερινής οικονομικής συγκυρίας.

Τα παιδικά προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής, παρουσιάζουν πολλά πλεονεκτήματα. Η επιλογή του προγράμματος που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κάθε πελάτη, αν αυτός τελικά επιλέξει ένα παιδικό αποταμιευτικό πρόγραμμα με εγγυημένο τεχνικό επιτόκιο, ή ένα πρόγραμμα Unit-Linked, εξαρτάται από τις επιλογές του, τις επιθυμίες του, καθώς και το ρίσκο που είναι διατεθειμένος να αναλάβει για την εξασφάλιση του Παιδιού, και είναι αυτά που θα τον καθοδηγήσουν προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση.

Τα παιδικά προγράμματα ήταν πάντοτε προσφιλή στους καταναλωτές. Στις μέρες μας με ένα ευμετάβλητο χρηματοοικονομικό περιβάλλον, τα προγράμματα αυτά που δίνουν τη δυνατότητα στους γονείς ή τους συγγενείς να «γεμίζουν» σταθερά ένα σίγουρο «κουμπαρά» για τα παιδιά τους, θα πρέπει να αποτελούν τα προϊόντα αιχμής στην προώθηση των πωλήσεων. 

Εξάλλου, οι ανάγκες της ολοένα και πιο απαιτητικής διαβίωσης μεγαλώνουν την για το μέλλον, κάνοντας τους γονείς και τους συγγενείς να θέλουν να παρέχουν από σήμερα όλα τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά τους, για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του μέλλοντος.

Όλα αυτά δείχνουν ότι οι ασφαλιστικές εταιρίες πρέπει πάντοτε να διαθέτουν στο χαρτοφυλάκιό τους παιδικά προγράμματα, ειδικά σχεδιασμένα για να ικανοποιούν απόλυτα τις ιδιαίτερες και ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών, ιδιαίτερα γιατί η φροντίδα αυτών των  προγραμμάτων απευθύνεται σε ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε: τα παιδιά μας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*