Η βραδυά όλων των Ασφαλιστικών Συμβούλων

της Ελενας Ερμείδου

Με τις ομιλίες όλων των Προέδρων των κ.κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, Αλ. Σαρρηγεωργίου και Π. Λελεδάκη σφραγίστηκε η χτεσινή βραδυά των Ασφαλιστικών Συμβούλων στην ετήσια εκδήλωση του Πανελληνίου Συλλόγου Ασφαλιστικών Συμβούλων, (ΠΣΑΣ) για τις βραβεύσεις των πρώτων ασφαλιστών.

Σήμερα είναι ημέρα γιορτής για όλους τους Ασφαλιστικούς Συμβούλους που δίνουν προστασία στους πολίτες” δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΣΑΣ Παναγιώτης Λελεδάκης.

Με αρωγό το εποπτικό πλαίσιο, το Solvency II και την IDD και μετά από 10 χρόνια συνεχούς κρίσης  ανοίγονται στο ορίζοντα πολλές ευκαιρίες.

Ηρθε η στιγμή” τόνισε ο κος Λελεδάκης “να διαμορφώσουμε την αγορά, όπως την έχουμε φανταστεί”.

Η αγορά δείχνει τον δρόμο και ο ΠΣΑΣ παρέχει τα εργαλεία, συμπλήρωσε ο Πρόεδρος του ΠΣΑΣ.  Συγκεκριμένα μιλώντας για τις ασφαλιστικές υπογράμμισε μία ακόμα φορά ότι είναι “πολύ καλά κεφαλαιοποιημένες ενώ μιλώντας για το κίνδυνο, τόνισε ότι οι κίνδυνοι είναι πολλοί, δεν τους ξέρουν οι πολίτες, ρόλος των ασφαλιστών είναι να ενημερώνουν“.

Είναι η ώρα “που ο κλάδος φτιάχνει χαρτοφυλάκια”με στόχο να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην αγορά.

Από την πλευρά του ο ΠΣΑΣ φτιάχνει εργαλεία για να ενισχύσει τις προσπάθειες των ασφαλιστών, όπως είναι οι νέες ηλεκτρονικές κάρτες μέλους, αλλά και νέες ημερίδες που ετοιμάζει.

Ο κος Λελεδάκης έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: “θέλουμε να μείνει η αισιοδοξία…. χρειάζεται πείσμα για να πετύχουμε”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*