Ταξίδι Allianz Γαλλική Ριβιέρα

Στη Γαλλική Ριβιέρα οι κορυφαίοι συνεργάτες της Allianz Ελλάδος

Ένα ταξίδι στην Κυανή Ακτή, σε έναν από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς στον κόσμο, ήταν η επιβράβευση για τους επιτυχόντες του διαγωνισμού πωλήσεων του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών της Allianz Ελλάδος.

Η επιτυχία στον 8μηνης διάρκειας διαγωνισμό βασιζόταν σε κριτήρια παραγωγής από προϊόντα Προσωπικών και Επαγγελματικών Ασφαλίσεων αλλά και σε ποιοτικά κριτήρια, όπως η διατήρηση χαρτοφυλακίου.

Η δυναμική κινητοποίηση των συνεργατών επιβραβεύθηκε με ένα ταξίδι στη διάσημη Γαλλική Ριβιέρα. Από την πρωτεύουσά της, τη Νίκαια, διασχίζοντας το κοσμοπολίτικο Μονακό έως τις λαμπερές Κάννες και το Σαιν-Τροπέ, οι συνεργάτες της Allianz Ελλάδος έζησαν μια ξεχωριστή εμπειρία στο πιο πολυτελές θέρετρο της Ευρώπης.

Στο πλαίσιο του ταξιδιού πραγματοποιήθηκε επίσης συνάντηση εργασίας των διακεκριμένων συνεργατών με διοικητικά στελέχη της εταιρείας. Εκεί, οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Allianz είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πορεία της εταιρείας το 2018 και για τους στρατηγικούς στόχους που έχουν τεθεί για το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου και το 2019.

Κεντρικός άξονας της συζήτησης ήταν η πελατοκεντρικότητα και οι ενέργειες τις οποίες υλοποιεί η εταιρεία με στόχο να παρέχει άριστη εξυπηρέτηση συνεργάτη και εμπειρία πελάτη, κοιτώντας στην ψηφιακή εποχή. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο κομμάτι της εκπαίδευσης συνεργατών με παρουσιάσεις διαδραστικών εργαλείων που σκοπό έχουν να καλύψουν μέσα από e-learning και ψηφιακές εφαρμογές όλες τις εκπαιδευτικές ανάγκες σε επίπεδο προϊόντων και τεχνικών πωλήσεων. Απόλυτη προτεραιότητα για το 2019 είναι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρέχει η Allianz να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των ασφαλισμένων της, οι οποίες μπορούν να συνοψιστούν σε μια σειρά 3 εννοιών: Εξατομικευμένα, Ευέλικτα και Απλά.

Η επίτευξη υψηλών στόχων και η αξιοποίηση σημαντικών κινήτρων, μέσα από τη συμμετοχή στους διαγωνισμούς πωλήσεων που η Allianz Ελλάδος σχεδιάζει για τους συνεργάτες της, όχι μόνο συνεισφέρουν στην αύξηση της παραγωγικής της δράσης, αλλά και εδραιώνουν την εταιρική της κουλτούρα, ενισχύοντας την ομαδικότητα και τους κοινούς στόχους και αξίες που συνδέουν τα μέλη της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*