ΣΕΣΑΕ λογότυπο

Εκδήλωση ΣΕΣΑΕ με ομιλητή τον Δ. Παπαλεξόπουλο

Στο πλαίσιο του προγράμματος εκδηλώσεων που πραγματοποιεί με στόχο την ενημέρωση αλλά και την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του, ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών διοργανώνει τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17.00 ομιλία στην Αίθουσα «Panorama» του ξενοδοχείου Royal Olympic (Αθανασίου Διάκου 28-34, Αθήνα).

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο CEO της TITAN Cement Company S.A. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος με θέμα: «Διαχείριση ευκαιριών και κινδύνων: η οπτική μιας βαριάς βιομηχανίας».

Θα ακολουθήσει cocktail στον χώρο του Ioannis Roof Garden Bar στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου αποφάσισε στη συγκεκριμένη εκδήλωση να μην υπάρχει κόστος συμμετοχής για τα μέλη του Συνδέσμου. Οι συνεργάτες τους μη μέλη του Συνδέσμου μπορούν να παρευρεθούν με κόστος συμμετοχής 25 €, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα και με τήρηση σειράς προτεραιότητας.

Ο ΣΕΣΑΕ παρακαλεί τους ενδιαφερομένους να ενημερώσουν για την παρουσία τους έως την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 (κα Λένα Σιαλαούνη, τηλ.: 210 3334222, e-mail: lena@eaee.gr).

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρίες: AON – Πλατινένιος Χορηγός, ERGO και MATRIX BROKERS S.A. – Χρυσοί Χορηγοί, INTERAMERICAN – Ασημένιος Χορηγός, AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ – Μεγάλος Χορηγός, EUROLIFE ERB και HDI Global SE, Hellas – Xορηγοί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*