electric car

Σε πλήρη λειτουργία ο 1ος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της EVBox

H ENGIE Hellas και ο ΗΡΩΝ ανακοινώνουν την τοποθέτηση του πρώτου σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε ΚΤΕΟ στην Ελλάδα, στο KTEOHellas Autovision στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής. Ο σταθμός φόρτισης είναι της ολλανδικής EVBox, του κορυφαίου παγκόσμιου κατασκευαστή ηλεκτρικών σταθμών φόρτισης οχημάτων, μέλους του Ομίλου ENGIE και βραβευμένης από την Bloomberg για τη συμβολή της στο χώρο της καθαρής ενέργειας.

KTEO HEllas, σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτωνΗ ΚΤΕΟHellas, η πρώτη και μεγαλύτερη εταιρεία ιδιωτικών ΚΤΕΟ, με παρουσία σε 6 σημεία στην Αττική, που εδώ και χρόνια προμηθεύεται το ρεύμα για τις εγκαταστάσεις της από τον ΗΡΩΝ, προσφέρει πλέον δωρεάν και ηλεκτρική φόρτιση οχημάτων στους πελάτες της.

Εκτός από τον σταθμό φόρτισης στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής, τοποθετήθηκαν σταθμοί επίδειξης σε όλα τα ΚΤΕΟ της KTEOHellas στην Αττική, οι οποίοι ουσιαστικά είναι προσομοιωτές σταθμών φόρτισης και ως στόχο έχουν την εξοικείωση του ευρύτερου κοινού με τους ηλεκτρικούς φορτιστές. Oι πελάτες των ΚΤΕΟ όση ώρα περιμένουν να τελειώσει ο τεχνικός έλεγχος του οχήματός τους έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ηλεκτροκίνηση και τους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων και να πάρουν όσες πληροφορίες επιθυμούν.

«Με αυτή τη συνεργασία γίνεται ένα πολύ σημαντικό βήμα στον ταχύτατα εξελισσόμενο χώρο της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας, συνδυάζοντας την παρουσία και τη συμβολή των ENGIE και ΗΡΩΝ στον χώρο της ενέργειας και των ενεργειακών υπηρεσιών με την τεχνογνωσία και πρωτοπορία της EVBox στο χώρο της φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων» επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση. «Αρωγός της μεγάλης αυτής προσπάθειας είναι η KTEOHellas Autovision, η οποία προσφέρει στους οδηγούς οχημάτων, που επιλέγουν τις εγκαταστάσεις της για την εξυπηρέτησή τους, τη δυνατότητα και την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων.»

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*