Prudential: Επίσημος διαπραγματευτής της ΕΕ για το Brexit

Μία σημαντική ανακοίνωση πραγματοποίησε πριν από λίγο ο κ. Κωνσταντίνος Νικολάου, Managing Director της Prudential B. Marghios & Partners, στο πλαίσιο της ημερίδας που πραγματοποιεί η εταιρεία, με θέμα “Θωρακίζοντας τα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης”.

Όπως ανακοίνωσε, η Prudential  αποτελεί από χθες τον επίσημο διαπραγματευτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Brexit σχετικά με τις διαδικασίες και το ποσό που θα πρέπει να καταβάλλει το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ε.Ε.

Σημειώνεται ότι ήδη η Prudential αποτελεί την εταιρεία αναλογιστών της Ε.Ε., καλύπτοντας περίπου 60 χιλ. άτομα. Επίσης ο κ. Νικολάου ανέφερε ότι πρόσφατα έχουν ξεκινήσει μία διεθνή συνεργασία για την διασυνοριακή ασφάλιση.

Περαιτέρω ο κ. Νικολάου ανέφερε ότι η συνεργασία με τον ελβετικό κολοσσό Swiss Re, στοχεύει στην θωράκιση του θεσμού των ΤΕΑ. Βασικά συστατικά της θωράκισης ανέφερε ότι είναι μια ισχυρή ομάδα διοίκησης, τα αξιόπιστα στελέχη και η συνεργασία με έναν κορυφαίο φορέα αντασφάλισης, όπως η Swiss Re.

Ο ίδιος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο νέο νόμο για την ασφάλιση που αναμένεται τον Ιανουάριο 2019, επισημαίνοντας ότι με τον κανονισμό δεοντολογίας του 2015, έχουν τεθεί πολύ σοβαρές βάσεις για την ανάπτυξη των ΤΕΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*