Ι. Χατζηθεοδοσίου: Οι 3 πυλώνες μετάβασης στην νέα εποχή

της Ελενας Ερμείδου

Πυλώνες μεγάλης μετάβασης στην νέα εποχή είναι οι  ασφαλιστικές εταιρείες, οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και  οι φορείς που συντελούν στα Συλλογικά θέματα της ιδιωτικής ασφάλισης δηλώνει ο  Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου αναφερόμενος στην 11η  Νοεμβρίου Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης. Απαραίτητα συστατικά για την βιωσιμότητα των τριών αυτών πυλώνων είναι η  σύμπνοια, η ενότητα και η  συνεργασία.

Προσεχώς, η ιδιωτική ασφάλιση ως «αναγκαία συνθήκη» θα εισέλθει στις δομές του κοινωνικού κράτους, συμβάλλοντας στην ενίσχυση τους. Παράλληλα, θα βελτιώσει τις παροχές προς τους πολίτες και θα στηρίξει την οικονομία και την κοινωνική ευημερία με διαφορετικό από αυτόν το ρόλο που είχε μέχρι σήμερα.

Εμπειρία, τεχνογνωσία, εγγυήσεις φερεγγυότητας υπάρχουν, ενώ εγκαθίστανται μέρα με την μέρα η τεχνολογία, παράλληλα με την αναβάθμιση του ανθρωπίνου δυναμικού ώστε να ανταποκριθεί επάρκεια στα όσα θα απαιτηθούν

Για αυτό τονίζει ο Πρόεδρος του ΕΕΑ η  11η Νοεμβρίου 2018 , ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης απετέλεσε ορόσημο για την παρουσία του κλάδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*