Αποκλειστικοί συνεργάτες AXA, ταξίδι επιβράβευσης στη Νέα Υόρκη

Στη Νέα Υόρκη η AXA

Ταξίδι στη Νέα Υόρκη ήταν το έπαθλο για τους κορυφαίους συνεργάτες του αποκλειστικού δικτύου της AXA, οι οποίοι είχαν 5 ημέρες στη διάθεσή τους για να γνωρίσουν την πόλη, να περπατήσουν στις πολύβουες αγορές, να επισκεφθούν τα πλέον σύγχρονα κτίρια και να ζήσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Έχοντας ως βάση το Marriott Marquis, το εμβληματικό ξενοδοχείο στην καρδιά της Times Square, οι καλύτεροι αποκλειστικοί συνεργάτες ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους από την καθιερωμένη συνάντηση με τα στελέχη της εταιρείας. Ακολούθησε η «εξερεύνηση» της πόλης και των γύρω συνοικιών -Uptown, Down Town, Midtown, Γέφυρα του Brooklyn, Μνημείο για τους Δίδυμους Πύργους-, αλλά και η παρακολούθηση της κλασικής παράστασης «Phantom of the Opera» στο θέατρο Broadway.

Τις τελευταίες μέρες οι συνεργάτες είχαν ελεύθερο χρόνο να περπατήσουν στην πολυσύχναστη 5η λεωφόρο και στο Central Park, και να απολαύσουν κάθε γωνιά της εντυπωσιακής μητρόπολης. Σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού δείπνησαν σε διακεκριμένα εστιατόρια της πόλης -όπως το Carmine’s, το Le District, το Morton’s Steak-house, το Tao Uptown και το Tony’s di Napoli-, απολαμβάνοντας εδέσματα υψηλής γαστρονομίας από τα χέρια διάσημων σεφ.

Στο ταξίδι επιβράβευσης παρευρέθηκαν μαζί με τους αποκλειστικούς συνεργάτες μέλη της Διοίκησης και της Διεύθυνσης Πωλήσεων της ΑΧΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*