Άσπρο βαν, LeasePlan Hellas Test Drive Event

Test Drive Event με ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα νέας γενιάς από τη LeasePlan

Ειδικό Test Drive Event με ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα νέας γενιάς διοργάνωσε στην Αθήνα η LeasePlan Hellas, ως εταιρεία που επικεντρώνεται στο «what’s next» της μετακίνησης, του leasing αυτοκινήτων και στον ρόλο που έχουν οι εταιρείες στη διαμόρφωση του μέλλοντος της αυτοκίνησης στην ελληνική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 οι προσκεκλημένοι εταιρικοί πελάτες της LeasePlan είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας για τα πλεονεκτήματα της χρήσης ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκίνητων στον στόλο των εταιρειών, τις προοπτικές που προσφέρουν, τα δεδομένα που επικρατούν αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά, καθώς και τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν για τη διάδοση της ηλεκτροκίνησης.

Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων και προκειμένου οι καλεσμένοι να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία από το μέλλον της αυτοκίνησης και των εταιρικών στόλων, τους δόθηκε η ευκαιρία να οδηγήσουν 17 ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα σε μια ειδικά καθορισμένη διαδρομή.

Η LeasePlan έχει δεσμευτεί να επιταχύνει τη διάδοση χρήσης ηλεκτρικών οχημάτων στους εταιρικούς στόλους, καθώς παγκοσμίως σήμερα περισσότερα από τα μισά αυτοκίνητα στους δρόμους ανήκουν σε εταιρείες, γεγονός που καθιστά τους εταιρικούς στόλους φυσική αφετηρία για τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.

Τέλος, η εταιρεία, οδηγούμενη από αυτή τη δέσμευση και με 1,8 εκατομμύρια οχήματα στους δρόμους, έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στη μετάβαση από τους κινητήρες εσωτερικής καύσης σε εναλλακτικά συστήματα μετάδοσης κίνησης, με στόχο μηδενικές εκπομπές ρύπων ως το 2030. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως η LeasePlan στοχεύει στην αντικατάσταση του στόλου οχημάτων των εργαζομένων της με ηλεκτρικά οχήματα ως το 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*