ΕΙΑΣ, σκάλα, βιβλία

ΕΙΑΣ: Ημερίδα ασφαλίσεων κληρονομιών και (συν)ιδιοκτησιακών μεριδίων επιχειρήσεων – περιουσίας

Καινοτομική εκπαιδευτική Ημερίδα ασφαλίσεων κληρονομιών και (συν)ιδιοκτησιακών μεριδίων επιχειρήσεων και περιουσίας (Endowment, Business and Key Man Insurance) διοργανώνει το ΕΙΑΣ την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018, 16:00-19:20, στο εκπαιδευτικό του κέντρο (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος), με δυνατότητα παρακολούθησης και σε περιβάλλον webinar.

Η 4ωρη ημερίδα παρουσιάζει αυξημένο ενδιαφέρον και προτείνει ασφαλείς λύσεις σε ειδικά προβλήματα πολυάριθμων συμπολιτών μας, ιδιωτών και επιχειρηματιών, φυσικών ή νομικών προσώπων.

Τα θέματα της ημερίδας

  1. Ειδικές Εφαρμογές της Ασφάλισης & Ευκαιρίες Αγοράς
  2. «Εργαλεία» Ασφαλίσεων Κληρονομιών και (Συν)ιδιοκτησιακών Μεριδίων Επιχειρήσεων και Περιουσίας (Endowment, Business and Key Man Insurance)
  3. Αξιολόγηση και Ανάληψη Σχετικών Ειδικών Κινδύνων
  4. Προτεινόμενα Ασφαλιστικά Προγράμματα, Καλύψεις και Οφέλη
  5. Νέες Τεχνολογίες Ασφάλισης
  6. Φορολογικά και πραγματικά κίνητρα αγοράς ειδικών ασφαλίσεων
  7. Επιχειρηματολογία Πωλήσεων και Ανάπτυξης Εργασιών

Πέραν της θεωρητικής προσέγγισης των θεμάτων της ημερίδας, που είναι αναγκαία προκειμένου να αναλυθεί το περιεχόμενο τους κατά τρόπο συστηματικό, έμφαση θα δοθεί στην παρουσίαση επιλεγμένων case studies, προς τον σκοπό της καλύτερης εφικτής εμπέδωσης του θέματος από το εκπαιδευτικό κοινό. 

Σε ποιους απευθύνεται

Η ημερίδα του ΕΙΑΣ απευθύνεται σε:

  • Διοικητικά στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών και εταιρειών ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, ιδίως των Κλάδων Ζωής και Ομαδικών Ασφαλίσεων, που επιθυμούν να αποκτήσουν υψηλή τεχνογνωσία στις ειδικές εφαρμογές ασφάλισης που πραγματεύεται η Εκπαιδευτική Ημερίδα.
  • Στελέχη Πωλήσεων, Εκπαίδευσης, Marketing, Product Development και Underwriting, που επιθυμούν να βελτιώσουν περαιτέρω τη λειτουργικότητά τους στις Ασφαλίσεις Κληρονομιών και (Συν)ιδιοκτησιακών Μεριδίων Επιχειρήσεων και Περιουσίας.
  • Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων (Συντονιστές Ασφαλιστικών Συμβούλων, Unit Managers, Ασφαλιστικούς Συμβούλους, Πράκτορες και Μεσίτες Ασφαλίσεων) που αναζητούν τρόπους αποτελεσματικής εισόδου τους στην αγορά των ασφαλίσεων Κληρονομιών και (Συν)ιδιοκτησιακών Μεριδίων Επιχειρήσεων και Περιουσίας.
  • Δικηγόρους και Στελέχη Νομικών Υπηρεσιών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων.
  • Στελέχη τραπεζών που διαχειρίζονται θέματα ασφαλιστικών προϊόντων και bancassurance.

Ο εισηγητής της ημερίδας

Εισηγητής της ημερίδας είναι ο Τάσος Παγώνης, Μαθηματικός και Αναλογιστής, Πρόεδρος Δ.Σ. του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης Ελλάδος. Ο κ. Παγώνης έχει μακρά ασφαλιστική εμπειρία και θητεία σε ανώτατες διευθυντικές θέσεις ασφαλιστικών εταιρειών, ενώ έχει διατελέσει επισκέπτης καθηγητής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Οικονομικών και Επιχειρησιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής και Πρόεδρος Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Αναλογιστών.

Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, ενώ το κόστος συμμετοχής ξεκινά από 25 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής, στο αρχείο ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΩΝ_15.11.18.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*