Εθνική Ασφαλιστική, ΕΤΕ, Affidea, ταξίδι επιβράβευσης στο Costa Navarino

Στο Costa Navarino στελέχη της ΕΤΕ και της Εθνικής Ασφαλιστικής

Στο μοναδικής ομορφιάς Costa Navarino πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως τις 9 Οκτωβρίου το ταξίδι επιβράβευσης 60 στελεχών καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αποδράσουν για λίγο από την απαιτητική καθημερινότητά τους, να απολαύσουν μια ομολογουμένως εξαιρετική περιοχή, αλλά και -σε σαφώς χαλαρότερους ρυθμούς- να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς τόσο μεταξύ τους όσο και με τα στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής που τους συνόδευαν.

Από τις ξεχωριστές στιγμές του τριημέρου ήταν η ομαδική δραστηριότητα στο Golf Clinic, ένα γήπεδο παγκοσμίου επιπέδου μέσα σε ειδυλλιακό τοπίο, και η βραδιά του εορταστικού δείπνου στο Great Hall του Costa Navarino. Οι 2 διοργανώσεις ήταν χορηγία της Affidea, του μεγαλύτερου παρόχου στον κλάδο των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ευρώπη.

γήπεδο γκολφ, Εθνική Ασφαλιστική, ΕΤΕ, Affidea, ταξίδι επιβράβευσης στο Costa Navarino

Από την ΕΤΕ στο ταξίδι επιβράβευσης μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο Σκιαδιώτης Βασίλειος, Βοηθός Γενικός Διευθυντής της Λιανικής Τραπεζικής, οι 3 Διευθυντές Δικτύου Δημήτριος Καλογερόπουλος, Χρήστος Ασημακόπουλος και Αναστασία Ναζίδου, οι 2 Περιφερειακοί Διευθυντές Λεονάρδος Κουντουργιώτης και Κων/νος Μελανάκης, καθώς και ο Επικεφαλής Bancassurance Διονύσιος Νοδάρος.

Από την Εθνική Ασφαλιστική,  o Πρόεδρος του ΔΣ Χριστόφορος Σαρδελής, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Σταύρος Κωνσταντάς, ο Γενικός Διευθυντής Γεώργιος Ζαφείρης, ο Διευθυντής Bancassurance Διαφήμισης Marketing & Λοιπών Συνεργασιών Γιάννης Σηφάκης και η Διευθύντρια Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας Ελένη Αβρανά.

Τέλος, από την Affidea συμμετείχαν ο CEO Θεόδωρος Καρούτζος, o Σύμβουλος Διοίκησης Αθανάσιος Λοπατατζίδης και η Διευθύντρια Ασφαλιστικών Εταιριών και Δικτύου Affidea Μαρουσσώ Τρέσσου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*