Ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών της Prime Insurance στο Εδιμβούργο

Prime Insurance και Εδιμβούργο φέτος έγιναν το δίδυμο της επιτυχίας σε ένα τετραήμερο ταξίδι επιβράβευσης, που οι Συνεργάτες της Εταιρίας θα θυμούνται για πολύ καιρό.

Το Εδιμβούργο είναι μια πραγματικά υπέροχη πόλη και ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη.

Τα βήματα των 35 και πλέον συνεργατών, τους έφεραν ανάμεσα από επιβλητικά κτήρια, πλακόστρωτα σοκάκια και κρυφά αδιέξοδα, μυστικές pub και μαγαζιά με κασμίρια, ενώ την βόλτα τους συνόδευε παντού ο ήχος της γκάιντας από κάποιον πλανόδιο μουσικό. Απόλαυσαν το μικρό και εύκολο να το περπατήσεις κέντρο του, παρακολουθώντας τη ζωή να κινείται γύρω από το κάστρο, κάνοντας κάθε απλό περίπατο μια οπτική απόλαυση.

Μια τέτοια πόλη αξίζει να την απολαύσεις από ψηλά και αυτό έκαναν όλοι απολαμβάνοντας την μοναδική θέα από το περίφημο κάστρο του Εδιμβούργου.

Μια περιήγηση στο Εδιμβούργο δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει το βασικό πρωταγωνιστή της χώρας ολόκληρης: το ουίσκυ. Επισκέφθηκαν ένα από τα παλαιότερα αυθεντικά αποστακτήρια παραγωγής σκωτσέζικου single malt ουίσκι και μυήθηκαν τόσο στα μυστικά της διαδικασίας απόσταξης και παλαίωσης, όσο και στα γευσιγνωστικά του σκωτσέζικου προϊόντος.

Παλιά και νέα πόλη τους ενθουσίασαν όλους με τα υπέροχα και μεγαλοπρεπή κτίρια. Όλοι γεύτηκαν παραδοσιακά σκωτσέζικα εδέσματα και γλυκά.

Στην πρωτεύουσα της γκάιντας και του κίλτ και με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό οι επιτυχόντες του διαγωνισμού πωλήσεων της Prime Insurance πέρασαν όμορφα, ανανεώθηκαν και έθεσαν ακόμα υψηλότερους παραγωγικούς στόχους.

Τους Συνεργάτες της Εταιρίας συνόδευσαν σε αυτό το ταξίδι ο Γενικός Διευθυντής της Prime Insurance Ελλάδος κ. Ανδρέας Ρούβας, ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Μάριος Μήτρος, ο Τεχνικός Διευθυντής Γενικών Κλάδων κ. Στάθης Γκόργκας και ο Αναπληρωτής Οικονομικός Διευθυντής κ. Μιχάλης Σταθάτος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*