καρκίνος μαστού, ροζ κορδέλα σε χούφτες

«Επιστήθια δίπλα σας!» Ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού

Η Ελληνική Συνεργαζόμενη Ομάδα Μελέτης Μαστού (ΕΛΣΟΜΑ) προσκαλεί όλες τις γυναίκες στις 25 Οκτωβρίου σε μια ημερίδα για την ενημέρωση γύρω από τον καρκίνο του μαστού.

Με αφορμή τον μήνα κατά του Καρκίνου του Μαστού, η ΕΛΣΟΜΑ, υπό την αιγίδα του EUROPA DONNA HELLAS και με υποστηρικτή και επίσημο χορηγό την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, διοργανώνει στις 25 Οκτωβρίου στις 17:00 μια ημερίδα αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες, με κεντρικό σκοπό την ενημέρωση και την πρόληψη.

Πρόγραμμα ημερίδας για τον καρκίνο του μαστού

Τους παρευρισκόμενους θα καλωσορίσει η κυρία Έλενα Κουντουρά, Υπουργός Τουρισμού και Πρόεδρος της EUROPA DONNA HELLAS. Στο πρώτο μέρος της  εκδήλωσης ιατροί της Ευρωκλινικής Αθηνών θα παρουσιάσουν θέματα που αφορούν στην πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Στη συνέχεια, εξειδικευμένοι σύμβουλοι ψυχολογίας, συγγραφείς, αλλά και γυναίκες-survivors θα δώσουν το δικό τους προσωπικό στίγμα στην εκδήλωση.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Παστέρ, πολύ κοντά στο Μετρό Αμπελοκήπων.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις στους ομιλητές, να ανταλλάξουν προσωπικές εμπειρίες, αλλά και να παραλάβουν δώρο μια πολύτιμη προσφορά από την Ευρωκλινική Αθηνών.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι επίσης οι Αμάλθεια Holistic Therapy Center και Feel Safe Insurance, ενώ με την εθελοντική τους δράση στηρίζουν και οι Hopeaholics.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*