H DAES στο Χονγκ Κονγκ για το συνέδριο Brokerslink

H DAÈS στο 10ο παγκόσμιο συνέδριο των Brokerslink στο Χονγκ Κονγκ

Ως βασικό και ιδρυτικό μέλος συμμετείχε η DAÈS LONDON MARKET INSURANCE BROKERS στο 10ο παγκόσμιο συνέδριο των Brokerslink στο Χονγκ Κονγκ.

Brokerslink

Πρόκειται για ένα συνέδριο που κάθε χρόνο ενώνει 90 εταίρους και συνεργαζόμενες εταιρείες περισσότερων από 100 χωρών. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, το παγκόσμιο συνέδριο των Brokerslink καθιερώθηκε ως σημαντικό γεγονός στο ημερολόγιο του κλάδου της ασφάλισης, συγκεντρώνοντας αντιπροσώπους από όλο τον κόσμο για να συζητήσουν βασικά θέματα ασφάλισης και διαχείρισης κινδύνων και να ακούσουν πληροφορίες από μια προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα εμπειρογνωμόνων της.

Brokerslink

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το συνέδριο περιελάμβανε ένα forum διαχείρισης κινδύνων, όπου ανταλλάχθηκαν πληροφορίες σχετικά με τα τρέχοντα θέματα, όπως ο κυβερνοχώρος, η συμμόρφωση και η σημασία παγκόσμιας ασφαλιστικής αγοράς και της συνεργασίας μεταξύ ασφαλιστών και χρηματιστών. Εφέτος επίσης η CEO της Brokerslink AG Jacqueline Legrand παρουσίασε μεταξύ των άλλων μερικά καινοτόμα νέα εργαλεία που είναι διαθέσιμα στο δίκτυο των Brokerslink.

Brokerslink

Το επόμενο και 11ο παγκόσμιο συνέδριο των Brokerslink θα γίνει τον Οκτώβριο 2019 στο Μπορντό της Γαλλίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*