Σύναψη συνεργασίας της Μ. Χαμπάκη με το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου

Συνεργασία με το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου για τη δημιουργία ενός πρακτικού ηλεκτρονικού οδηγού για την οδηγία IDD ειδικά προσαρμοσμένου για την ασφαλιστική αγορά της Κύπρου σύναψε η Μυρτώ Χαμπάκη.

Σε ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στην Λευκωσία το ΑΙΚ θα παρουσιάσει έναν Πρακτικό ηλεκτρονικό Οδηγό, δομημένο σύμφωνα µε τα ερωτήματα που απασχολούν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές για τη νέα νομοθεσία της ασφαλιστικής διανομής.

Η Εκπαιδευτική Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία από τις 15:00 έως τις 18:00.

Δείτε εδώ την θεματολογία της εκδήλωσης και δηλώστε συμμετοχή για να εξασφαλίσετε μία από τις διαθέσιμες θέσεις.

Η Μυρτώ Χαμπάκη με πολυετή εμπειρία στον χρηματοοικονομικό τομέα, έχει διατελέσει στέλεχος στον ελεγκτικό, τραπεζικό και συμβουλευτικό κλάδο. Στον ασφαλιστικό κλάδο εντάχθηκε το 2000. Στην παρούσα φάση εργάζεται στην ARAG Hellas, στον τομέα των Διεθνών project του Ομίλου.

Παράλληλα, διδάσκει εξειδικευμένα σεμινάρια σε στελέχη του ασφαλιστικού κλάδου και αρθρογραφεί συστηματικά στον εγχώριο και ξένο κλαδικό τύπο. Έχει διατελέσει επιστημονική συνεργάτης σε συνέδρια των Financial Times στην Ελλάδα κι ομιλητής σε πληθώρα εκδηλώσεων ασφαλιστικού ενδιαφέροντος. Είναι επικεφαλής των συμβουλευτικών υπηρεσιών της Innovation Consulting και συγγραφέας δύο επιτυχημένων βιβλίων που αφορούν στην Ιδιωτική Ασφάλιση με θεματολογία την Οδηγία Solvency II και την Οδηγία IDD από τις εκδόσεις Insurance Innovation.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*