Ξεκινούν τα δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια του insurancewebinars.gr

Το 2018 σηματοδότησε μια νέα εποχή για τo insurancewebinars.gr, καθώς από την αρχή του έτους προσφέρει πλέον εντελώς δωρεάν για όλους τα διαδικτυακά σεμινάρια που έγιναν ευρέως γνωστά στην ασφαλιστική αγορά για την ποιότητα και τη χρησιμότητα τους.

Με την πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική,GLASSDRIVE, QUDOS HELLAS LTD και BETTER LIFE Ασφαλιστικές Υπηρεσίες, όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου έχουν τη δυνατότητα με μία αυτοματοποιημένη διαδικασία εγγραφής να συμμετέχουν στα webinars που θα διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα από την εξελιγμένη πλατφόρμα εκπαίδευσης της Insurance Innovation.

Έτσι, λοιπόν, για ακόμη μια εκπαιδευτική περίοδο, το insurancewebinars.gr ξεκινάει τα δωρεάν διαδικτυακά του σεμινάρια που απευθύνονται σε όλη την ασφαλιστική αγορά.

Μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα των webinars μέσα από το insurancewebinars.gr, καθώς και από τη σελίδα του insurancewebinars.gr στο facebook.

Παράλληλα, σε σύντομο χρονικό διάστημα όλοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν αποσπάσματα από τα διαδικτυακά σεμινάρια μέσα από την αντίστοιχη σελίδα στο youtube. 

Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο της εκπαιδευτικής περιόδου θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 με εισηγήτρια την κα Ρούλα Κωτούδη και θέμα: «Διαχειριστείτε το stress της άρνησης με 2 νέες τεχνικές – Αποτελεσματικές λύσεις & “αντι-στρες” τεχνικές, για κάθε επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο… μάτι του κυκλώνα!».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*