σημαία ΕΕ

28ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Καβάλας

Το insuranceforum.gr και η Insurance Innovation συνεχίζοντας τον δημοφιλή κύκλο των ενημερωτικών συνεδρίων τους πανελλαδικώς, ανακοινώνουν τη διοργάνωση του νέου ασφαλιστικού συνεδρίου με τίτλο «Οδηγία IDD – Η επόμενη μέρα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση», που θα λάβει χώρα στην Καβάλα την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Το νέο ασφαλιστικό συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα και την πολύτιμη υποστήριξη του επιμελητηρίου Καβάλας και απευθύνεται σε όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές του Νομού Καβάλας, αλλά και των γύρω Νομών.

Στην κεντρική θεματολογία του συνεδρίου θα ξεχωρίζουν οι σημαντικότερες αλλαγές που έχουν επέλθει με την εφαρμογή της Οδηγίας IDD. Έμπειρα στελέχη του κλάδου, αλλά και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων θα παρευρεθούν στο συνέδριο και θα συζητήσουν με τους παρευρισκόμενους όλες τις σχετικές εξελίξεις με το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Στο συνέδριο, που για πρώτη φορά διοργανώνεται στο Επιμελητήριο της Καβάλας, θα συμμετέχουν στελέχη του κλάδου με πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα υπάρξει πάνελ συζήτησης με συντονιστή τον Γενικό Διευθυντή της Insurance Innovation κ. Αριστείδη Βασιλειάδη. Θα δοθεί με αυτόν τον τρόπο η ευκαιρία για έναν γόνιμο διάλογο με τους ομιλητές, οι οποίοι θα απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν την Οδηγία IDD και την εφαρμογή της στην αγορά.

Ο σκοπός του Συνεδρίου είναι διττός και αποσκοπεί αφενός στην εις βάθος ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών για το μέλλον του επαγγέλματος και αφετέρου στην εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων συμπερασμάτων.

Τα Ασφαλιστικά Συνέδρια του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται αδιαλείπτως από το 2012 σε πλήθος πόλεων της Ελλάδας με τη συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα και χρήσιμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*