Brokers Union: Ηθική υποχρέωση μας να “επιβάλλουμε” την προστασία της οικογενειακής εστίας

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της Brokers Union Μεσίτες Ασφαλειών θίγει το ευαίσθητο θέμα των πρόσφατων καταστροφών  στη  Μάνδρα Αττικής, στο Μάτι, στην Κινέττα και την ηθική υποχρέωση των διαμεσολαβητών απέναντι στην προστασία «της οικογενειακής εστίας » με την Ασφάλιση  Κατοικίας και  Περιεχομένου.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Κάθε ημέρα διαπιστώνουμε ότι, οι μεγάλες κλιματικές αλλαγές στην Ελλάδα εντείνουν τα ακραία φυσικά  φαινόμενα και δυστυχώς, πριν προλάβουν να κλείσουν  οι πληγές των πρόσφατων καταστροφών στη  Μάνδρα Αττικής, στο Μάτι, στην Κινέττα, αρχίζουμε πάλι την αναμέτρηση  μας με τη  οργή της φύσης, Μεσογειακός Κυκλώνας,  πλημύρες στην  Πελοπόννησο,   Εύβοια  και, δυστυχώς, σε  πολλά άλλα μέρη της Ελλάδας. Νομίζουμε ότι είναι θέμα ηθικής υποχρέωσης όλων των διαμεσολαβητών να «επιβάλλουμε» στους πελάτες μας την προστασία, τουλάχιστον, «της οικογενειακής εστίας » με την Ασφάλιση  Κατοικίας και  Περιεχομένου.

Στατιστικά, υπάρχουν 6,5 εκατομμύρια κατοικίες στην Ελλάδα από τις οποίες μόνο ποσοστό  15% είναι ασφαλισμένες.

Με  τις φυσικές καταστροφές να εντείνονται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και την  αύξηση της εγκληματικότητας, η ασφάλιση της περιουσίας του πελάτη σας είναι αναγκαία, πολύ δε περισσότερο όταν πλήρες πακέτο ασφάλισης κατοικίας αξίας €100.000  δεν υπερβαίνει τα €120 και αντίστοιχα, το κόστος ασφάλισης περιεχόμενου αξίας 50.000€  δεν υπερβαίνει τα €80 ετησίως.

Είναι αδιανόητο ένας πολίτης να αφήνει την περιουσία του απροστάτευτη γιατί  δεν  είναι ενημερωμένος για το πραγματικά χαμηλό κόστος ασφάλισης της κατοικίας του.

Η Brokers Union διαθέτει ειδικά πακέτα από μεγάλες ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες αλλά και από τα Lloyds, οι οποίες προσφέρουν συνολική κάλυψη της περιουσίας και σωστή αμοιβή συνεργατών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Γενικών Ασφαλειών της Brokers Union, Υπεύθυνη Τμήματος κα Κωνσταντίνα Γιάννακα, τηλ.  επικοινωνίας 213 0023700.

Συνδεθείτε με την σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/Brokers Union/ πατώντας «Μου αρέσει» προκειμένου να ενημερώνεστε για όλα τα νεότερα θέματα που αναρτούμε

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*