Το άλμα εις ύψος έξι ασφαλιστικών

της Ελενας Ερμείδου

Τρία χρόνια το δουλεύουν, έχοντας μελετήσει τα σημάδια της οικονομικής κρίσης και τα αποτελέσματα δείχνουν να είναι θετικά και με περαιτέρω ανοδικές τάσεις.

Interamerican, MetLife, Generali και Ευρωπαϊκή Πίστη, ERGO.  Πέτυχαν θεαματικές μεταβολές στην παραγωγή ασφαλίστρων. Στα 365  εκατ. σχεδόν η παραγωγή της Interamerican για το 2017, από 345 εκατ. το 2016, της MetLife από 246 στα 265, της Generali από τα 183 στα 200, της Ευρωπαϊκής Πίστης από τα 172 στα 183 και της ERGO από τα 146 στα 178. Σημαντικά ενισχυμένα και τα μεγέθη της Δύναμις από τα 10 εκατ. το 2016 στα 17 το 2017.

Interamerican,  Ευρωπαϊκή Πίστη, ERGO έχουν δηλώσει σε συνεντεύξεις Τύπου ότι ανασυγκροτούν την πολιτική τους, στοχύεουν στην ανάπτυξη μέσω προσέγγισης των νέων αναγκών. Παράλληλα έχουν δηλώσει ότι θα αξιοποιήσουν κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται από την νέα τεχνολογία σε συνδυασμό με το ανθρώπινο. κεφάλαιο.

Σημειώνεται η Ευρωπαϊκή Πίστη σύμφωνα με την Merit κατάφερε να ανέβει λόγω του θετικού επιχειρηματικού της μοντέλου το οποίο την βοήθησε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις κατά την κρίση και την υψηλή της φερεγγυότητα

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*