Ημερίδα, Θεσσαλονίκη, Εθνική Ασφαλιστική, Γραφείο Παραγωγής Γ. Αναστασίου

Εθνική Ασφαλιστική: Ημερίδα στη Θεσσαλονίκη από το Γραφείο Γ. Αναστασίου

Ημερίδα επιστημονικού ενδιαφέροντος με τίτλο «Διαφοροποιήσου στην κρίση… Επένδυσε στη ζωή» έλαβε χώρα στις 24 Σεπτεμβρίου 2018 στον πολυχώρο Ίωνος στη Θεσσαλονίκη με μεγάλη συμμετοχή κοινού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χάρη στην αγαστή συνεργασία του Γραφείου Παραγωγής του Γιώργου Αναστασίου με τον ακαδημαϊκό διευθυντή Χαράλαμπο Μιχαηλίδη και τη δρ. ψυχολογίας Σοφία Χατζηνικολάου. Σημαντική ήταν επίσης η παρουσία του Λάζαρου Γιουρτσίδη, προϊσταμένου Υποδιεύθυνσης Δικτύου Agency Βόρειας Ελλάδας.

Ο κ. Αναστασίου, διευθυντής Γραφείων Παραγωγής, και ο κ. Δρένος, συντονιστής ομάδας του Γραφείου Παραγωγής της Θεσσαλονίκης, παρουσίασαν τα καινοτόμα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής -συνταξιοδοτικά και υγείας- που δημιουργούν μια δικλείδα ασφαλείας, ένα «safety net» για τους ασφαλισμένους και την οικογένειά τους. Μίλησαν επίσης για τις εναλλαγές στην επαγγελματική ζωή και τη σπουδαιότητα του επαγγέλματος του ασφαλιστικού συμβούλου.

Τη σκυτάλη πήρε η κ. Σοφία Χατζηνικολάου, για να τονίσει τον ανθρωπιστικό παράγοντα στις καθημερινές εκφάνσεις της ζωής μας και τη σημασία του να αφουγκραζόμαστε ενεργά τον συνομιλητή μας και να σεβόμαστε τις ανάγκες του.

Στο τέλος, ο κ. Μιχαηλίδης ανέλυσε πώς η ζωή μας αλλάζει με ταχείς ρυθμούς και επισήμανε ότι θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να ελισσόμαστε για να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και να επιβιώσουμε στο ανασφαλές και χωρίς σταθερότητα περιβάλλον όπου ζούμε.

«Η Εθνική Ασφαλιστική κι όλοι εμείς είμαστε ΕΔΩ για να αντιμετωπίσουμε τα αρνητικά και τα θετικά της ζωής!!!» καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*