Interlife: Με τρία νέα προγράμματα υγείας

Τρία νέα προγράμματα ατομικά / οικογενειακά εξέδωσε η Interlife πρόσφατα τα οποία συνδυάζονται με όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα και διανέμονται μέσω της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

 

“BONUS x5” Πρωτοποριακό Επιδοματικό Πρόγραμμα από την INTERLIFE

 

Ένα νέο επιδοματικό Πρόγραμμα, το “BONUS x5” σχεδίασε και διαθέτει στην ασφαλιστική αγορά η INTERLIFE. Πρωτοποριακό και μοναδικό στο πλήθος των επιδομάτων, το πρόγραμμα, καλύπτει τον ασφαλισμένο ή, και τον/την σύζυγο σε περίπτωση Ατυχήματος ή Ασθένειας, συνδυάζοντας με ευελιξία όλα τα ασφαλιστικά επιδόματα, χωρίς καμία υποχρέωση για ένταξη σε οποιοδήποτε άλλο  Πρόγραμμα Υγείας της εταιρίας.

 

Στόχος είναι η οικονομική ανακούφιση του ασφαλισμένου σε περίπτωση νοσηλείας ή χειρουργικής επέμβασης καθώς και η ουσιαστική στήριξη σε περίπτωση σοβαρής ασθένειας. Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν ενήλικες από 18 έως 60 ετών και λήγει αυτόματα στην ηλικία των 70 ετών.

 

Το πρόγραμμα προσφέρει στον ασφαλισμένο τα εξής επιδόματα:

 

  • Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών (έως 10.000€)
  • Χειρουργικό Επίδομα (έως 6.000€)
  • Επίδομα Νοσοκομειακής Περίθαλψης (έως 40€ ημερησίως)
  • Επίδομα Ανάρρωσης (έως 20€ ημερησίως)
  • Επίδομα Τοκετού (250€ εφάπαξ)

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος Ασφάλισης ξεκινά από 8,40€ το μήνα.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το “BONUS x5”:

http://www.interlife-programs.gr/bonusx5/

 

LIFE Care: Νέο πρωτοποριακό Πρόγραμμα Υγείας από την INTERLIFE

 

Απαντώντας δυναμικά στα νέα οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα, η INTERLIFE δημιούργησε το Πρόγραμμα Υγείας LIFE Care το οποίο παρέχει όλες τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις και ελέγχους που οφείλει να πραγματοποιεί κάθε άνθρωπος σε ετήσια βάση, για τον εαυτό του και για την οικογένειά του. Παράλληλα προσφέρει πλήθος καλύψεων στον τομέα της διάγνωσης και της θεραπείας.

 

Το Πρόγραμμα LIFE Care, αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη πρόταση στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης με ετήσιο κόστος μόνον 50€ για ένα άτομο, 100€ για 2 άτομα και 150€ για όλη την οικογένεια (ως οικογένεια θεωρούνται οι σύζυγοι και 2 παιδιά έως 25 ετών).

Στοχεύοντας στην ουσιαστική φροντίδα της Υγείας, προσφέρεται ανεξαρτήτως ηλικίας ή ιατρικού ιστορικού και χωρίς να απαιτείται προασφαλιστικός ιατρικός έλεγχος ή συμπλήρωση ιατρικού ερωτηματολογίου ενώ, ανανεώνεται σε ετήσια βάση και παρέχεται ως ανεξάρτητο προϊόν.

 

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα παρέχει τις εξής καλύψεις:

 

  • Απεριόριστες Ιατρικές Επισκέψεις

Παρέχονται απεριόριστες ΔΩΡΕΑΝ Ιατρικές Επισκέψεις για Επείγοντα Περιστατικά ή για Προγραμματισμένα Ραντεβού στα Εξωτερικά Ιατρεία των συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, ενώ στα συμβεβλημένα Πολυιατρεία & σε Ιδιώτες Γιατρούς παρέχονται απεριόριστες Ιατρικές Επισκέψεις με συμμετοχή 10€/επίσκεψη, συμπεριλαμβανομένης και της συνταγογράφησης.

 

  • Απεριόριστες Διαγνωστικές Εξετάσεις

Παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ Διαγνωστικές Εξετάσεις για Επείγοντα Περιστατικά αξίας έως 300€ ανά περιστατικό οι οποίες πραγματοποιούνται στα Εξωτερικά Ιατρεία συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων. Πέραν του ορίου των 300€, οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται με τιμές Δημοσίου. Παρέχονται απεριόριστες Προγραμματισμένες Διαγνωστικές Εξετάσεις (με ή χωρίς χρήση Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης) και συγκεκριμένα:

Με χρήση ΕΟΠΥΥ

Δυνατότητα συνταγογράφησης Διαγνωστικών Εξετάσεων από συμβεβλημένο γιατρό του δικτύου (με συμμετοχή του ασφαλισμένου 10€) και διεξαγωγή τους στα συμβεβλημένα Διαγνωστικά Κέντρα και Πολυιατρεία καταβάλλοντας το 15% του συνολικού κόστους. Στα Εξωτερικά Ιατρεία των συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων δεν παρέχεται συνταγογράφηση και δεν εκτελούνται παραπεμπτικά ΕΟΠΥΥ.

 

Χωρίς χρήση ΕΟΠΥΥ

Στα Εξωτερικά Ιατρεία των συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων με συμμετοχή του ασφαλισμένου 25% & στα συμβεβλημένα Διαγνωστικά Κέντρα & Πολυιατρεία με τιμές Δημοσίου.

 

  • Προληπτικοί Έλεγχοι (Check Up)

 

ΔΩΡΕΑΝ Γενικό Check Up (αιματολογικό) στο δίκτυο των συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, Διαγνωστικών Κέντρων και Πολυιατρεία.

 

Οδοντιατρικό & Οφθαλμολογικό Check Up

Παρέχεται ετήσιος Οδοντιατρικός και Οφθαλμολογικός Έλεγχος με συμμετοχή του ασφαλισμένου 10€, ο οποίος πραγματοποιείται σε συμβεβλημένα Οδοντιατρικά Κέντρα και Ιδιωτικά Οδοντιατρεία και σε συμβεβλημένα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Οφθαλμολογικά Κέντρα και Οφθαλμολογικά Ιατρεία.

 

Check Up Γυναικών

Παρέχεται ετήσιο Check Up για γυναίκες σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή, το οποίο πραγματοποιείται σε συμβεβλημένα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Διαγνωστικά Κέντρα και Πολυιατρεία, και περιλαμβάνει:

  • Τεστ ΠΑΠ με 12€
  • Κολπικός υπέρηχος με 12€
  • Υπέρηχο μαστών με 12€
  • Ψηφιακή μαστογραφία με 22€

Οι παραπάνω εξετάσεις δύναται να διενεργηθούν και μεμονωμένες.

 

Check Up Ανδρών

Παρέχεται ετήσιο Check Up για άνδρες σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή, το οποίο πραγματοποιείται σε συμβεβλημένα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Διαγνωστικά Κέντρα και Πολυιατρεία, και περιλαμβάνει:

  • Υπέρηχος προστάτη με 10€
  • PSA με 10€
  • Τεστ Κοπώσεως με 25€
  • Triplex καρδιάς & εξέταση γιατρού με 40€

Οι παραπάνω εξετάσεις δύναται να διενεργηθούν και μεμονωμένες.

 

“ Υγεία MAXIMUM” Πλήρες Πρόγραμμα Υγείας από την INTERLIFE

 

Ανανεωμένο και με επιπλέον παροχές διατίθεται το Νοσοκομειακό Πρόγραμμα “Υγεία MAXIMUM. Παρέχει στον ασφαλισμένο και στην οικογένεια του ολοκληρωμένη κάλυψη υγείας σε περίπτωση νοσηλείας από Ασθένεια ή Ατύχημα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Νοσηλευτικό ίδρυμα.

 

Κύρια χαρακτηριστικά του Προγράμματος “Υγεία MAXIMUM” είναι η παροχή ολοκληρωμένης κάλυψης υγείας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ασφάλιστρο και χωρίς να είναι απαραίτητη η Ασφάλιση Ζωής. Στο Πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν άτομα ηλικίας από 3 μηνών έως και 60 ετών και να παραμείνουν σε αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους εφόσον το επιθυμούν, ενώ παρέχεται η δυνατότητα να ασφαλιστούν μόνο τα παιδιά της οικογένειας, χωρίς την υποχρέωση ασφάλισης των γονέων.

 

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα παρέχει τις παρακάτω καλύψεις:

 

Νοσοκομειακή Περίθαλψη σε Ελλάδα και Εξωτερικό:

  • Νοσοκομειακές Δαπάνες: Η Εταιρία καλύπτει τις νοσοκομειακές δαπάνες που πραγματοποίησε ο ασφαλισμένος κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, σε ποσοστό 90% (συμμετοχή του ασφαλιζόμενου 10% επί των πραγματικών δαπανών) αφού αφαιρεθεί το εκπιπτόμενο ποσό (300€). Ανώτατο ετήσιο όριο νοσηλείας 30.000€ ή 60.000€, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξει ο ασφαλισμένος.
  • Ελεύθερη επιλογή Νοσηλευτικού Ιδρύματος ή Γιατρού.
  • Επιλογή θέσης Νοσηλείας: Δίνεται η δυνατότητα στον ασφαλισμένο να επιλέξει ο ίδιος τη θέση νοσηλείας του, μονόκλινο (Α΄ θέση) ή δίκλινο (Β΄ θέση).
  • Υψηλό ποσό Κάλυψης Διαμονής: Η εταιρία καταβάλλει για δωμάτιο και τροφή έως και 500€/ημέρα σε περίπτωση παραμονής του ασφαλισμένου σε Νοσοκομείο ή Κλινική στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Καλύπτονται τα έξοδα διαμονής του ασφαλισμένου σε ΜΕΘ και ΜΑΦ χωρίς επιμέρους υποόριο.
  • Ημερήσια Θεραπεία/Επέμβαση: Καλύπτεται το σύνολο των αναγνωρισμένων δαπανών νοσοκομειακής περίθαλψης που πραγματοποιήθηκαν για την ημερήσια νοσηλεία του ασφαλισμένου, για θεραπείες ή χειρουργικές επεμβάσεις εντός του νοσοκομείου, χωρίς να απαιτείται διανυκτέρευση (ODC/ODS).

Επιπλέον καλύπτεται το κόστος για Χημειοθεραπείες, Ακτινοθεραπείες και Ραδιοθεραπείες, εφόσον πραγματοποιηθούν εντός νοσοκομείου και εντός 18 μηνών από τη λήξη νοσηλείας του ασφαλισμένου. Σημειώνεται ότι, ειδικά για τα φάρμακα των χημειοθεραπειών απαιτείται χρήση Ταμείου Κοινωνικής Ασφάλισης του ασφαλισμένου. Σε περίπτωση αδυναμίας χρήσης του Ταμείου Κοινωνικής Ασφάλισης, ο ασφαλισμένος συμμετέχει στο κόστος των φαρμάκων, κατά ποσοστό 30%. Δεν εφαρμόζεται εκπιπτόμενο ποσό.

 

Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη

  • ΔΩΡΕΑΝ απεριόριστες Ιατρικές Επισκέψεις: Παρέχονται για Επείγοντα Περιστατικά στα Εξωτερικά Ιατρεία των συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων.
  • ΔΩΡΕΑΝ Προληπτικός Έλεγχος (Check Up): Αιματολογικός Έλεγχος στο δίκτυο των συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και Διαγνωστικών Κέντρων.
  • Οδοντιατρικό Check Up με συμμετοχή του ασφαλισμένου 10€, που πραγματοποιείται σε συμβεβλημένα Οδοντιατρικά Κέντρα και Ιδιωτικά Οδοντιατρεία.
  • Οφθαλμολογικό Check Up με συμμετοχή του ασφαλισμένου 10€, ο οποίος πραγματοποιείται σε συμβεβλημένα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Οφθαλμολογικά Κέντρα και Οφθαλμολογικά Ιατρεία.

 

Υγειονομική Μεταφορά

Καλύπτεται η υγειονομική μεταφορά του ασφαλισμένου εξαιτίας Ατυχήματος ή Ασθενείας με ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή αεροπλάνο, συνοδεία γιατρού, εφόσον κριθεί ιατρικώς αναγκαίο.

 

Κάλυψη Φοιτητών Εξωτερικού

Καλύπτονται μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας που σπουδάζουν στο εξωτερικό (Ευρώπη).

 

Το πρόγραμμα διαθέτει δύο 24ωρα Ιατρικά Συντονιστικά Κέντρα 365 ημέρες τον χρόνο. Ένα για τον προγραμματισμό και την καθοδήγηση διενέργειας Check Up και Ιατρικών Επισκέψεων, το οποίο παρέχει και επιπλέον πληροφορίες για εφημερεύοντα νοσοκομεία, γιατρούς κ.λπ. και ένα για την Υγειονομική Μεταφορά. Τα τηλέφωνα των Συντονιστικών Κέντρων αναγράφονται στην κάρτα MyHealthCard που συνοδεύει το συμβόλαιο.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το “ Υγεία MAXIMUM”:

http://www.interlife-programs.gr/ygeiamaximum/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*