«Η Δυναμική της Επιτυχίας»: Ένα σεμινάριο που ΘΕΛΕΙΣ να παρακολουθήσεις

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) τα τελευταία χρόνια έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, με τις τεχνικές και τα εργαλεία του να υιοθετούνται ολοένα και περισσότερο από μεγάλο ποσοστό της κοινωνίας. Είτε μιλάμε για επιχειρηματίες, επιστήμονες, πολιτικούς, αθλητές, celebrities, είτε για απλούς ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν τη ζωή τους.

Στο πλαίσιο της διαρκούς επέκτασης του φαινομένου «Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός», το οποίο μας επιτρέπει να αλλάζουμε τους νευροσυσχετισμούς του εγκεφάλου μας, διαμορφώνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τη συμπεριφορά που εμείς επιλέγουμε, έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς αρκετά σεμινάρια, ομιλίες, διαλέξεις και εκδηλώσεις, τα οποία επιχειρούν να το εξηγήσουν, να το αξιοποιήσουν και να το χρησιμοποιήσουν ως βάση για την προσωπική εξέλιξη στελεχών επιχειρήσεων αλλά και για την επιτυχημένη μεταμόρφωση ολόκληρων επιχειρήσεων.

Από όλες αυτές τις προσπάθειες, στην Ελλάδα αυτή που ξεκάθαρα ξεχωρίζει και είναι πραγματικά εντυπωσιακή είναι «Η Δυναμική της Επιτυχίας», https://goo.gl/cFGZ88 , της οποίας το NLP είναι αναπόσπαστο κομμάτι και που μάλιστα ήταν και το πρώτο σεμινάριο που έκανε το NLP γνωστό στην Ελλάδα.

Εφαρμόζοντας τη Μέθοδο Καλογήρου, στη «Δυναμική της Επιτυχίας»  μαθαίνεις και βιώνεις τεχνικές που αποδεδειγμένα έχουν εφαρμοστεί στα μεγαλύτερα success stories διεθνώς,  οι οποίες ουσιαστικά σε βοηθούν να  απελευθερώσεις τις απεριόριστες δυνάμεις που ούτε καν φαντάζεσαι πως έχεις και να νιώσεις ότι μπορείς να καταφέρεις ό,τι επιθυμείς.

Τα παραπάνω μπορεί να ακούγονται υπερβολικά και υποσχέσεις χωρίς υπόσταση. Ειδικά για κάποιους επιχειρηματίες, τεχνοκράτες, ορθολογιστές και άτομα με τετράγωνη σκέψη, η ιδέα του να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο το οποίο υπόσχεται να σε βοηθήσει να αποκτήσεις τόσο απλά όλα όσα θέλεις στη ζωή, ακούγεται τουλάχιστον αστεία.

Αλλά, πραγματικά δεν είναι. Και η απόδειξη είναι όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες, τεχνοκράτες, ορθολογιστές και άτομα με τετράγωνη λογική, οι οποίοι για κάποιους λόγους πείστηκαν να το παρακολουθήσουν και παραδέχονται ότι άλλαξε η ζωή τους. Τόσο απλά.

Το όχημα προς την επιτυχία το οδηγούμε εμείς οι ίδιοι

Τι θέλει ένας επιχειρηματίας; Επιτυχία ανάμεσα σε άλλα. Τι θέλει ένας αθλητής; Επιτυχία ανάμεσα σε άλλα.Τι θέλει ένας καλλιτέχνης; Επιτυχία ανάμεσα σε άλλα. Tι θέλουμε όλοι; Επιτυχία ανάμεσα σε άλλα.

Η επιτυχία είναι το κοινό ζητούμενο και το όχημα προς αυτήν το οδηγούμε εμείς οι ίδιοι. Το θέμα είναι ότι πολύ συχνά δεν ξέρουμε πώς να βάλουμε «μπρος». Εδώ, λοιπόν, έρχεται το Σεμινάριο «Η Δυναμική της Επιτυχίας» https://goo.gl/cFGZ88 . Να απαντήσει στο πώς. Να μας δείξει τον τρόπο. Και το κάνει περίφημα.

Η αμεσότητα, ο δυναμισμός και η αποτελεσματικότητα είναι τα χαρακτηριστικά της μεθόδου που σε κερδίζουν. Μην περιμένετε συνηθισμένες ομιλίες, παθητικά χειροκροτήματα και το χαρακτηριστικό Q&A στο τέλος. Στη «Δυναμική της Επιτυχίας» το πράγμα παίρνει «φωτιά». Και δεν μιλάμε μόνο μεταφορικά.

Αναφερόμαστε ασφαλώς στην εμπειρία της πυροβασίας, για την οποία τόσα έχουν ακουστεί, αλλά κανένας δεν μπορεί να την κατανοήσει πριν τη βιώσει. Από την πρώτη κιόλας μέρα του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες αντιλαμβάνονται ότι είναι ικανοί να κάνουν ακόμα και πράγματα που μέχρι σήμερα θεωρούσαν αδύνατα. Και έτσι έρχεται το περπάτημα στη φωτιά. Και το κάνεις. Και με μαγικό τρόπο δεν χρειάζεσαι πλέον άλλες αποδείξεις. Έχεις πειστεί. Η Μέθοδος Καλογήρου σε έχει κερδίσει. Και μετά από αυτό νιώθεις ότι το μέλλον σου ανήκει και ανυπομονείς να βγεις έξω να το κυνηγήσεις.

Καταλαβαίνουμε ασφαλώς την τεράστια σημασία που μπορεί να έχει μία τέτοια συγκλονιστική αλλαγή στον τρόπο σκέψης, ειδικά των ανθρώπων εκείνων που θέλουν να φτάσουν στο επαγγελματικό ζενίθ τους και για κάποιον λόγο φοβούνται, δεν το τολμούν, δεν πιστεύουν ότι το αξίζουν. Των επιχειρηματιών που δεν τολμούν να ρισκάρουν και να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό. Των στελεχών που δεν αισθάνονται αυτοπεποίθηση όταν μιλάνε μπροστά σε μεγάλο κοινό. Των ηθοποιών που έχουν φόβο για τη σκηνή. Των αθλητών που αποφεύγουν να ρίξουν την κρίσιμη βολή λίγο πριν το τέλος ενός αγώνα.

Πίσω από τη μέθοδο Καλογήρου, όμως, υπάρχει ο άνθρωπος Καλογήρου. Εκείνος τα ξεκίνησε όλα. Έχοντας εφαρμόσει ο ίδιος στη ζωή του όλα όσα πρεσβεύει στα σεμινάριά του, αποτελεί την πιο τρανή απόδειξη ότι η μέθοδος όντως λειτουργεί. Επιτυχημένος επιχειρηματίας, συγγραφέας, life coach, γονιός, ευτυχισμένος άνθρωπος, ο Αντώνης Καλογήρου σε ώριμη ηλικία πλέον, έχει φτάσει το χάρισμα του ομιλητή σε άλλα επίπεδα και μπορεί να «καυχιέται» ότι στην πορεία των χρόνων έχει αλλάξει τη ζωή εκατοντάδων ανθρώπων, πολλοί εκ των οποίων αυτή τη στιγμή διαπρέπουν και στη ζωή τους και στην καριέρα τους.

Κλείνοντας, νιώθουμε την ανάγκη να δανειστούμε μία φράση του Α. Αϊνστάιν – την οποία ακούσαμε στη Δυναμική της Επιτυχίας-.   «Δεν μπορούμε να λύσουμε κανένα πρόβλημα, χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο σκέψης που είχαμε όταν το δημιουργήσαμε». Είναι όλα στο μυαλό μας. Το ίδιο μυαλό που δημιουργεί το πρόβλημα, είναι το μυαλό που μπορεί να βρει και τη λύση. Αρκεί να ξέρει τον τρόπο. Κι αν δεν το ξέρει, η «Δυναμική της Επιτυχίας», φωνάζει ότι είναι εδώ για να του τον μάθει. Ακούστε την!

«Η Δυναμική της Επιτυχίας» θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου και στη Θεσσαλονίκη από 12 έως 14 Οκτωβρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: https://goo.gl/cFGZ88

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*