Η παγκόσμια αθλητική κοινότητα του Allianz World Run στηρίζει τα Παιδικών Χωριών SOS

Η παγκόσμια αθλητική κοινότητα του Allianz World Run με σύνθημα «Explorers run the world»  που στόχο της έχει την υποστήριξη των Παιδικών Χωριών SOS και την παρακίνηση όλο και περισσότερων ανθρώπων να ασχοληθούν με τον αθλητισμό  προσκαλεί όλους τους δρομείς από κάθε γωνιά του κόσμου να γίνουν μέλη της στο www.allianzworldrun.com  .

Το Allianz World Run φέτος ανοίγει τις πόρτες του σε όλους εκείνους εντός και εκτός εταιρείας, που επιθυμούν να δείξουν το ενδιαφέρον τους για την κοινωνία μέσα από τη σωματική άσκηση.

Το Allianz World Run  ξεκίνησε στις 26 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 24 Οκτωβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφονται στο www.allianzworldrun.com  επιλέγοντας την ομάδα της Ευρώπης και να καταγράφουν την αθλητική τους δραστηριότητα με το «Runtastic», μία από τις κορυφαίες εφαρμογές γυμναστικής παγκοσμίως για κινητά τηλέφωνα. Για έναν ακόμα μήνα, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να περπατούν ή να τρέχουν βελτιώνοντας τις αθλητικές τους επιδόσεις ενώ παράλληλα, με τα χιλιόμετρα που καταγράφουν, θα συμβάλλουν στη στήριξη των Παιδικών Χωριών SOS.

Δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή τους στη διεθνή πρωτοβουλία, οι εργαζόμενοι  της Allianz Ελλάδος μαζί με τις οικογένειες τους, συμμετείχαν σε μία ημέρα προσφοράς και άθλησης για μικρούς και μεγάλους, που διοργανώθηκε ειδικά για εκείνους στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στις 16 Σεπτεμβρίου. Η δρομέας και τριαθλήτρια Ντενίζ Δημάκη (www.denizdimaki.gr), ήταν εκεί για να προσφέρει κι εκείνη με τα δικά της χιλιόμετρα στο Allianz World Run και να προπονήσει τους αυριανούς μας αθλητές. Στο φετινό μόνο Allianz World Run, η συνεισφορά της ελληνικής ομάδας μέχρι σήμερα ξεπερνά τα 10.000 χιλιόμετρα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*