Στρατηγική Συνεργασία BROKERS UNION-EUROLIFE ERB

Η Brokers Union επισφραγίζει συνεργασία στρατηγικής σημασίας με την Eurolife ERB, η οποία διοργάνωσε ενημερωτική συνάντηση για το Δίκτυο Συνεργατών και το Διοικητικό Προσωπικό της Brokers Union, στο  Εκπαιδευτικό Κέντρο του Κεντρικού κτιρίου, Πανεπιστημίου & Κοραή στην Αθήνα.

Τη διοργάνωση και το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο κύριος Νίκος Χουλιάρας, Διευθυντής Πωλήσεων της Eurolife ERB, ο οποίος αναφερόμενος στο κοινό όφελος στο οποίο προσβλέπουν και οι δυο εταιρίες με την αξιοποίηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων τους, μίλησε για το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο  των συνεργατών  της Brokers Union σε όλη την  ελληνική επικράτεια και  παράλληλα για τα προϊόντα του κλάδου Ζωής και Υγείας που διαθέτει  στην αγορά η Eurolife ERB και αποτελούν την αιχμή του δόρατος αυτής της συνεργασίας.

Ο κύριος Νικόλαος Βελλιάδης, Πρόεδρος της Brokers Union, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε, με μεστό και ουσιαστικό λόγο, σε όλες τις ενέργειες  στις όποιες έχει προχωρήσει η Brokers Union για να μετατρέψει τις δύσκολες συνθήκες, τις απειλές και τα νέα δεδομένα της αγοράς  σε «χρυσές ευκαιρίες» για τους συνεργάτες της. Στο πλαίσιο αυτό  εντάσσεται  και η  στρατηγική συνεργασία  με την Eurolife ERB,  προσδοκώντας  στην αξιοποίηση των ευκαιριών που παρέχει με τα προϊόντα του Κλάδου Ζωής και Υγείας, την αναπτυξιακή της πορεία, την εμπιστοσύνη και τη σιγουριά που εμπνέει στην αγορά.

Σε συνέχεια, ο κύριος Βλάσσης Γάδ, από την Διεύθυνση Εκπαίδευσης της Eurolife ERB, ανέλυσε τα συνταξιοδοτικά και νοσοκομειακά προγράμματα της εταιρίας.

Η συνάντηση έκλεισε με τον κύριο  Ευάγγελο Σεβδαλή, Διευθυντή Κλάδου Ζωής & Υγείας της Brokers Union, ο οποίος ανακοίνωσε  Διαγωνισμό Πωλήσεων, το πρώτο κίνητρο για το Δίκτυο πωλήσεων που θα στηρίξει  την  εμπορική συνεργασία Brokers Union- Eurolife, με έπαθλο ταξίδι στην Ευρώπη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*