Διοργάνωση «Sustainable Events» από την AFEA

Η AFEA , για άλλη μια φορά καινοτομεί στους τομείς διοργάνωσης συνεδρίων, εταιρικών συναντήσεων και εκδηλώσεων, καθώς και παροχής υπηρεσιών επαγγελματικών ταξιδιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό προσφέροντας στην ελληνική αγορά τη νέα υπηρεσία «Sustainable Events».

Η νέα υπηρεσία της AFEA απευθύνεται σε όλες τις εταιρείες που επιθυμούν να οργανώσουν εκδηλώσεις λαμβάνοντας υπόψη τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και εταιρικής υπευθυνότητας. Oι πελάτες της AFEA έχουν τη δυνατότητα να διοργανώσουν εκδηλώσεις, συνέδρια και επαγγελματικές συναντήσεις, με τρόπο υπεύθυνο και με σεβασμό προς το περιβάλλον, υποστηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες και δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για όλους τους εμπλεκόμενους: τους πελάτες, τους εργαζομένους, τους προμηθευτές καθώς  και την τοπική κοινωνία.

Η AFEA δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες :

  • Να ενδυναμώσουν το brand name τους και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά .
  • Να παρέχουν υψηλής ποιότητας εμπειρία στους συμμετέχοντες των εκδηλώσεων.
  • Να εφαρμόσουν στην πράξη τις δεσμεύσεις τους για την Εταιρική Υπευθυνότητα.

Αναγνωρίζοντας ότι οι εκδηλώσεις συνδέονται συχνά με αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον (κατανάλωση ενέργειας και εκπομπές, κατανάλωση χαρτιού και πλαστικού, δημιουργία απορριμμάτων κλπ.) και στις τοπικές κοινωνίες, η AFEA έχει αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργατών/προμηθευτών οι οποίοι έχουν επιλεχθεί προσεκτικά με βάση τις επιδόσεις τους όσον αφορά σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης (sustainable suppliers). Με τον τρόπο αυτό, προσφέρονται προσαρμοσμένες προτάσεις για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της εκδήλωσης σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη, με στόχο την βελτιωμένη επίδοση βιωσιμότητας.  Η AFEA παρέχει συνεχή υποστήριξη στους πελάτες της σε όλα τα στάδια σχεδιασμού της εκδήλωσης με σκοπό την άψογη διοργάνωσή της.

Η κυρία Δήμητρα Λυγνού, Deputy CEO και αρμόδια για την Εταιρική Επικοινωνία της AFEA σε δήλωσή της αναφέρει:

«Η νέα υπηρεσία που προσφέρουμε στους πελάτες μας αποτελεί μέρος της στρατηγικής που εφαρμόζουμε για την Εταιρική Υπευθυνότητα και αποτελεί το επόμενο μας βήμα στην πορεία που χαράσσουμε, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος για όλους. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας με γνώμονα τις αξίες της Βιώσιμης Ανάπτυξης.»

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία «Sustainable Events» μπορείτε να βρείτε εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*