CNP ΖΩΗΣ: Πολυ-προστασία με το Πρόγραμμα Σοβαρών Ασθενειών Bonjour Multicover

Το Bonjour Multicover είναι το ολοκληρωμένο πρόγραμμα κάλυψης Σοβαρών Ασθενειών που έχει εντάξει τον τελευταίο χρόνο η CNP ΖΩΗΣ στην οικογένεια των προϊόντων Bonjour Solutions και δημιουργήθηκε για να αποζημιώσει τον πελάτη της με υψηλά κεφάλαια που ανέρχονται μέχρι 75.000€, σε περίπτωση διάγνωσης Σοβαρής Ασθένειας.

Η CNP ΖΩΗΣ, με το πρόγραμμα Bonjour Multicover, παρέχει ένα σημαντικό κεφάλαιο οικονομικής στήριξης, διευκολύνοντας έτσι σημαντικά την προσωπική και οικογενειακή ζωή των πελατών της όταν η υγεία τους διαταραχτεί από μία σοβαρή κατάσταση.

Μερικά από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και μοναδικά χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι τα εξής:

 

  • Κάλυψη 42 Σοβαρών Ασθενειών.
  • Οι Ασθένειες χωρίζονται σε έξι (6) Ομάδες.
  • Η Ασφαλιστική Σύμβαση δεν τερματίζεται με τη διάγνωση της πρώτης Ασθένειας.

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε άτομα από 18 έως και 55 ετών.

Ο ασφαλισμένος έχει, επίσης, τη δυνατότητα να συνδυάσει την κάλυψη Σοβαρών Ασθενειών με τα υπάρχοντα νοσοκομειακά και πρωτοβάθμια προγράμματα της Εταιρίας, εξασφαλίζοντας έτσι πλήρη κάλυψη σε πολύ ανταγωνιστικό κόστος.

Πέραν του προγράμματος Bonjour Multicover, η Εταιρία πρωτοπόρησε και επέκτεινε τη σειρά των προϊόντων Σοβαρών Ασθενειών με 3 ακόμα αντίστοιχα αλλά εξειδικευμένα προγράμματα για τη γυναίκα (Bonjour Woman´s Care), τον άντρα (Bonjour Man´s Care) και το παιδί (Bonjour Kid´s Care), στο πιο ελκυστικό πακέτο παροχών και τιμολόγιο της αγοράς.

Η CNP ΖΩΗΣ, μέλος του Πολυεθνικού Ομίλου CNP Assurances, προσφέρει στους ασφαλισμένους της τις κατάλληλες καλύψεις με ευέλικτα και στοχευμένα ασφαλιστικά προγράμματα τόσο για το Σήμερα όσο και για το Αύριο.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*