RVS2018: Μετονομάζεται ο κλάδος Περιουσίας & Ατυχημάτων

της Ελενας Ερμείδου

 

Capsicum Re

 

Ο κλάδος Περιουσίας & Ατυχημάτων κάποια ημέρα θα ονομάζεται κλάδος Περιουσίας, Ατυχημάτων & Cyber Κινδύνων επεσήμανε ο Rupert Swallow CEO στην Capsicum Re.

 

ILS Capital

 

Κάποιες εκδόσεις ILS funds θα βρεθούν να ‘πλέουν σε καυτά νερά’ καθώς έχουν μπερδέψει τους επενδυτές μετά τις καταστροφικές ζημιές του 2017 τόνισε John Warwick, Γενικός Διευθυντής και Συνέταιρος στην ILS Capital.

 

AXA IM

Οι μεσίτες θα πρέπει να προσέξουν τι δίνουν στους πελάτες τους καθώς ο ρόλος τους συμπιέζεται από τα μηχανήματα τεχνητής νοημοσύνης και την προηγμένη τεχνολογία.

 

XCeedance

Η τεχνητή νοημοσύνη, τα OCR και οι τεχνολογίες blockchain θα αλλάξουν κυριολεκτικά το κλάδο. Βρίσκονται στην λίστα των Insurtech που θα φέρουν τα πάνω – κάτω.

 

Hannover Re

 

Αναμένει άνοδο των M&A συναλλαγών, αλλά και αύξηση της ζήτησης για αντασφάλειες σύμφωνα με Michael Pickel, Hannover Re executive.

 

BSX Χρηματιστήριο Βερμούδων

 

Το Χρηματιστήριο Βερμούδων θα συνεχίσει να υποστηρίζει αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Θα φτιάξει μία πλατφόρμα για να ενισχύσει το επιχειρηματικό μοντέλο των ILS Securities, είπε Greg Wojciechowski, CEO του BSX.

 

Μεσιτική Αντασφαλίσεων Ed

 

Οι αγοραστές ψάχνουν απαντήσεις στην περίπτωση που οι συζητήσεις μεταξύ ΕΕ και Βρετανίας ναυαγήσουν δηλώνει ο Steve Hearn, CEO στην μεσιτική Ed.

 

Willis Re

Περισσότερες δουλειές, κίνδυνοι  από το κλάδο Ατυχημάτων μπορούν να περάσουν στις αγορές κεφαλαίων. Οι επενδυτές ψάχνουν για αποδόσεις δηλώνει ο Andrew Newman Πρόεδρος και Επικεφαλής του Κλάδου Ατυχημάτων.

 

Trans Re

Ο αντασφαλιστικός βραχίονας της Transatlantic Holding, TransRe, 100% θυγατρική της Alleghany Corporation σχεδιάζει την ίδρυση θυγατρικής στο Λουξεμβούργο με στόχο να διευρύνει την παρουσία της στην ΕΕ.

 

AON

Σοβαρές αλλαγές βλέπει για φέτος η Aon στο κλάδο των αντασφαλειών. Ο τρόπος που μεταφέρονται προς τους πελάτες τα κεφάλαια αλλάζει.

 

VTX Partners

 

Η μεταφορά και αποθήκευση δεδομένων στο cloud βελτιώνει την κερδοφορία των ασφαλιστών, διευκολύνει την επιχειρησιακή συνέχεια, ωστόσο ο τρόπος που λειτουργούν ορισμένες ασφαλιστικές από πλευράς τεχνολογίας την πάνε ένα βήμα πίσω.

 

Hiscox Re

Χρειάζεται περισσότερη αξιολόγηση στην έκδοση των ILS. Τα funds έχασαν χρήματα μέσα στο 2018. Το πρόβλημα έχει επιδεινωθεί, υπάρχει χώρος για βελτιώσεις.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*