Ψηφιοποιείται η Ευρώπη Ασφαλιστική. Οι διαμεσολαβητές στο επίκεντρο

της Ελενας Ερμείδου

Οι τεχνολογικές εξελίξεις βρίσκονται στο επίκεντρο διαδικασιών όλων των ασφαλιστικών, απασχολούν σοβαρά τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ευρώπης Ασφαλιστικής κον Νικόλαο Μακρόπουλο και στο πλαίσιο αυτό η κορυφαία ελληνική δρομολογεί,  παρακολουθώντας τις εξελίξεις, τις νέες τις επιχειρηματικές κινήσεις.

Σε συνεργασία με το επιτελείο του, ο κος Μακρόπουλος σχεδιάζει νέες επενδύσεις με στόχο την βελτίωση των υποδομών της ασφαλιστικής, των υπηρεσιών και του λειτουργικού κόστους.

Με γνώμονα την καινοτομία δημιουργεί και βελτιώνει την εταιρική της ιστοσελίδα παράλληλα αναπτύσσει συνεχώς τα ψηφιακά κανάλια επικοινωνία της.

Πρόσφατα η Ευρώπη Ασφαλιστική δημιούργησε μία καινοτόμο εφαρμογή για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές αλλά και για πελάτες, δίνοντας της ευκαιρία παροχής ολοκληρωμένων πληροφοριών. Η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης σε κατηγορίες όπως κλήση για οδική βοήθεια, δήλωση ατυχήματος, και τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης.

Μέσω των app οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μπορούν εύκολα και γρήγορα να διαχειρίζονται το πελατολόγιό τους με το να εκδίδουν προσφορά, αίτηση και συμβόλαιο που αποστέλλεται ηλεκτρονικά στον πελάτη.

Η παρούσα εφαρμογή προσφέρει πληροφόρηση για συμβόλαια, αποζημιώσεις και οφειλές πελατών και παράλληλα οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν σημαντικές ενημερώσεις.

Η εφαρμογή ονομάζεται “Ευρώπη Ασφαλιστική app” παρέχεται δωρεάν μέσω Play Store & Apple Store και  είναι συμβατή με λειτουργικό android & iOS.

Προσεχώς θα ακολουθήσουν και νέες υπηρεσίες από την εταιρεία.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*